23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Würth vinder ny SKI aftale

Würth Danmark kan glæde sig over at have vundet udbuddet på en ny SKI aftale, der træder i kraft i februar 2014. De kommende fire år kan Würth kalde sig leverandør til delaftale 5 under SKIs frivillige rammeaftale 12.01.

Høj kvalitet og nem bestilling
SKI er stat og kommunernes centrale indkøbsorganisation, der gennemfører nationale- og EU-udbud på vegne af den offentlige og halvoffentlige sektor og etablerer rammeaftaler på en række vare- og tjenesteydelsesområder. SKI kunderne kommer fra alle dele af den offentlige sektor, og aftalerne er med til at sikre stordriftsfordele og ikke mindst høj kvalitet i offentlige indkøb. SKI tilbyder både frivillige og forpligtende aftaler, og Würth har de seneste 4 år fungeret som leverandør til SKI, og har nu vundet delaftale 5 – Værktøj, befæstigelse og forbrugsmidler under den frivillige aftale rammeaftale 12.01 om værktøj og materialer.
– Würth har vundet aftalen, fordi vi kan præstere et bredt sortiment af kvalitetsvarer til professionelle, og fordi vi har et afprøvet og velfungerende bestillings- og leveringssystem med mange kundekontaktpunkter, der består af Sælgere, Würth butikker, E-shop og Kundecenter. I forhold til sidste udbud, hvor der var flere leverandører til de enkelte delaftaler, er dette udbud lavet, så vi er eneleverandør. Det gør det nemmere for SKI kunderne at foretage indkøb, og på det punkt kan vi tilbyde enestående service, hvor vi bestræber os på at være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetence gennem vores kørende konsulenter. Ud over et bredt produktkendskab har alle erfaring med og er specialiseret i at handle med det offentlige. Det er den samme konsulent, der betjener hele kommunen, og det sikrer en fast og kompetent sparringspartner, forklarer Bjarne Holmer Christensen, der er chefkonsulent i Public hos Würth.

En omfattende godkendelsesproces
Forud for godkendelsen som SKI leverandør har Würth gennemgået en prækvalifikation. Prækvalifikationen bruges til at udvælge de virksomheder, som SKI ønsker at få materiale fra. Udvælgelsen foregår ud fra et pointsystem, hvor de virksomheder med højest score får lov at deltage i udbuddet.
– Det er en omfattende proces, hvor vi skal indsamle det nødvendige materiale og få det bearbejdet, så det kan anvendes i udbudsmaterialet. Derfor har der været en lang række afdelinger i hele organisationen involveret i processen, fortæller Bjarne Holmer Christensen og tilføjer:
– Udbuddet har en forholdsvis stram deadline, og derfor har vi brug for at udnytte hinandens kompetencer og samarbejde på tværs af afdelingerne for at nå i mål til tiden. Udarbejdelsen af udbudsmaterialet har derfor involveret mange afdelinger, og vi har for alvor udnyttet styrken ved at have mange kompetencer samlet i huset.

Effektiv implementering
For Würth er det også vigtigt, at de SKI kunder, der vælger at benytte sig af den frivillige rammeaftale, får en god oplevelse, når aftalen er implementeret. Det sikres gennem Würths etablerede og afprøvede løsninger, specialistviden og nem adgang til bestilling.
– Som tidligere nævnt har vi et stærkt bestillings- og leveringssystem, der er understøttet af vores kundekontaktpunkter, så kunderne nemt og hurtigt kan bestille varer, når det passer ind i deres arbejdsgange. Samtidig tilbyder vi en rækker løsninger og services, hvor vi kan gøre vores specialistviden gældende. Det gælder fx ORSY Lagerindretning, hvor vi tilbyder sparring i forhold til optimering af arbejdsgange og forbrugsartikler, og vores sikkerhedsløsning Safety at Work. Her tilbyder vi kemiskabe med opmærkning med piktogrammer og elektronisk kemiarkiv med adgang til sikkerhedsdatablade. Det skaber en platform, der letter SKI kundernes tilgang til sikkerhed, og dette var netop et mindstekrav i udbuddet. SKI kunderne vil med andre ord opleve en leverandør, der også kan sikre en effektiv og værdiskabende struktur, slutter Bjarne Holmer Christensen.

For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. 79 32 32 32.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2012 var omsætningen på kr. 734 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.078