23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Godt, nemt og overskueligt

Da Ford forhandler Lemvig Auto for fire år siden fik nyt værksted, kom ORSY løsningen for alvor til sin ret. Denne effektive løsning sparer mekanikerne værdifuld tid i hverdagen og er medvirkende til øget produktivitet.

Værdiskabende tid
Netop fordi ORSY lagerindretningen har gjort det nemt og overskueligt for mekanikerne at finde de forbrugsvarer, de skal bruge, er ORSY med til at skabe værdi for Lemvig Auto.
– I stedet for at bruge tiden på at holde øje med, om vi har alt det, vi skal bruge på lager, har vi fået frigjort tid og ressourcer til at løse værdiskabende opgaver på værkstedet, og det gør en stor forskel for os, fortæller lagerchef ved Lemvig Auto, Kim Sørensen.

God service
Lemvig Auto har også stor glæde af den service, som Würth sælgeren yder ved sine besøg.
– Würth sælgeren er kendt i huset, og når han kommer forbi, afdækker han behovene hos mekanikerne og afstemmer dem med lagerchefen. Han følger op på, om vi mangler noget og får bestilt, så vi altid har de forbrugsartikler, vi har behov for, hverken mere eller mindre. Würth yder den service, vi har brug for, og hvis vi har brug for noget ekstra, kan vi nemt få fat i sælgeren, forklarer Kim Sørensen.

Godt samarbejde
Kim Sørensen sætter stor pris på samarbejdet med Würth. Både i kraft af høj service, den værdiskabende ORSY løsning.
– Vi blev autoriseret Ford forhandler i 1997. I forhold til Ford har vi en gennemfaktureringsaftale med Würth, som også skaber værdi for os. Würth er en vigtig samarbejdspartner for os i hverdagen, netop fordi alle elementerne af samarbejdet på hver sin måde gør en forskel for os. ORSY frigiver tid, sælgeren yder god service og er god til at følge op, og vi har glæde af den overordnede samarbejdsaftale, slutter Kim Sørensen.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2012 var omsætningen på kr. 734 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.062