23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny konsulent hos Dansk Montage Supply

Erfaren konsulent til betonelementbranchen har taget stafetten...

Aktiviteten stiger fortsat hos DMS, Dansk Montage Supply, og det er vi vores kunder taknemmelig for!

Det betyder, at det nu er blevet nødvendigt med en udvidelse af salgsstaben, så den gode kundekontakt forbliver på et tilfredsstillende niveau, både hvad angår en hurtig og effektiv kontakt til og fra DMS, som for den rådgivning Dansk Montage Supply tilbyder kunderne.

Derfor har vi ansat Jon Bisgaard som salgskonsulent hos Dansk Montage Supply A/S den første februar.

Jon har gennem mere end 20 år haft fingrene dybt begravet i byggepladsens muld, hvilket har givet ham stor erfaring med dansk byggeri.

Jon er faglig på omgangshøjde med en uddannelse som byggetekniker og har igennem størstedelen af hans karriere været tilknyttet betonelementbranchen. Både ved betonelementfabrikker og betonelementmontagevirksomhed, hvor Jon har bestridt de fleste funktioner som byggeleder, entrepriseleder og som selvstændig gennem en årrække.

Jon har en stor berøringsflade til branchen, har et stort kendskab til montage, de materialer og hjælpemidler der bruges i forbindelse med dette arbejde, herunder også til de stadig større sikkerhedskrav montørerne stilles overfor på dagens byggepladser.

Med ansættelsen forventer vi, at Jon ved at øge kendskabet til DM Supply og vores produktportefølje som indeholder kvalitetsprodukter fra HÜNNEBECK og PROTECTO til byggebranchen, vil sikre os en fortsat vækst i markedet.

Jon vil særligt rette sin indsats mod hovedstadsområdet og Sjælland, men står naturligvis til rådighed for alle vores kunder og interesserede i hele landet.
Kontaktinformationer: Jon Bisgaard er Tlf.: 4056 7547 / e-mail: Jon@dmsupply.dk.

Velkommen Jon !

Dansk Montage Supply A/S
Marktoften 14
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34471177
P nummer: 1017591440

Kontaktperson

Pia Søgaard Nielsen
Direktør
+45 40567528 pia@dmsupply.dk

Send til en kollega

0.094