23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Knauf opruster med ny produktlinje - Knauf Flex

Med et spritnyt forretningsområde – Knauf Flex – styrker Knauf sin konkurrenceevne og satser på at blive totalleverandør til byggeriet. Flere af produkterne er ikke tidligere blevet solgt på det danske marked.

Knauf A/S har rystet produktposen og er klar med en ny strategi og et nyt ”familiemedlem”. De to stærke brands, Knauf Danogips og Knauf Danoline, får fremover selskab af Knauf Flex, som produktmæssigt favner bredt.

”Hvor vi tidligere med vores produktvifte har haft tømreren som målgruppe, får vi med de nye produkter i Knauf Flex også mureren som målgruppe. Og med den udvidelse bliver vi totalleverandør til byggeriet,” oplyser salgsdirektør Kim Dahl.

Stærk på flisemontage
Knauf Flex består af såvel gamle, kendte produkter som nye. Blandt de kendte produkter er gulvspartelmasser og flydegulve samt gipspuds til indvendige vægge og udvendige facader.
”Det er produkter, som vi har haft i vores danske produktportefølje i mange år. Det nye er, at vi har fået et fuldt sortiment af produkter til flisemontage fx fliseklæb, flisefuge og silikone – også flisemontage til vådrum. Sortimentet er gennemtestet og anerkendt af den professionelle håndværker i flere europæiske lande,” forklarer Kim Dahl.

Vådrumssystemet er MK-godkendt til brug på både vægge (M K7.22/1809) og gulve (MK 7.32/1810).

Knauf Flex har sin egen hjemmeside: Knaufflex.dk og bliver samlet præsenteret for de danske kunder på Byggeri ´14, som finder sted 25.-28. februar i Fredericia.

For yderligere informationer kontakt salgsdirektør Kim Dahl på: 96 57 30 00

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433

Send til en kollega

0.079