23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2 nye, innovative montagehandsker

Med ProFlex og LightFlex sætter Würth Danmark nye, innovative standarder for design af montagehandsker. ProFlex giver som den eneste handske på markedet en unik beskyttelse af knoer og håndryg, og LightFlex imponerer med ekstra høj fingerføling.

De fleste håndværkere kender problematikken med forslåede knoer og småskader på håndryggen, og som den eneste på markedet tilbyder Würth nu en innovativ og enkel løsning på den udfordring. Würth har en tæt dialog med sine kunder om udfordringerne i forskellige arbejdssituationer, og det betyder, at Würth kan kombinere viden om konkrete behov med specialistviden om produktudvikling. Dermed udvikles banebrydende produkter, der giver kunderne en bedre arbejdsdag i kraft af øget funktionalitet og komfort.

ProFlex beskytter uden at genere
ProFlex er nr. fem i rækken af skelsættende handskenyheder fra Würth og er den første montagehandske med beskyttelse til knoer og håndryg – en feature, man normalt kun finder på kostbare specialhandsker til olieindustrien. Med ProFlex kan alle håndværkere, der arbejder med opgaver, som kan give småskader på hænderne, få en mere komfortabel arbejdsdag. Den patenterede montagehandske er nitrildyppet og belagt med latexskum, der beskytter udsatte steder, og samtidig er handsken så fleksibel, at fingerfølingen, smidigheden og gribeevnen bevares. ProFlex er åndbar og olieresistent og giver den enestående kombination af beskyttelse og fingerføling, der ikke tidligere er set på markedet.

Ultratynd komfort med LightFlex
Når fingerfølingen skal være helt i top til finmekanisk arbejde, kan Würth nu tilbyde LightFlex, der er 50 % tyndere end tidligere montagehandsker. På den måde opnås ekstra høj smidighed og føling med detaljer uden at gå på kompromis med beskyttelsen, og LightFlex udvider dermed Würths eksisterende udvalg af populære montagehandsker. LightFlex er så komfortabel, at når man først har fået den på, vil man ikke have den af igen. Det er heldigvis heller ikke nødvendigt, da smartphones og touch screens sagtens kan betjenes med LightFlex på. Handsken er udført i nitril og polyesterstrik, der sikrer åndbarhed, komfort og høj gribeevne.

Innovation i højsædet
Med de to nye medlemmer af produktlinjen tilbyder Würth nu et endnu stærkere handskeprogram. Würths innovative tilgang til produktudviklingen sker i samarbejde med kunderne med henblik på at imødekomme markedets behov bedst muligt. Det populære handskeprogram, der blandt andet også tæller bestselleren TigerFlex, er koncentreret og dækkende, hvilket gør det nemt at vælge den rigtige handske til opgaven. Alle handsker er produceret i henhold til gældende lovgivning under kontrollerede forhold og indeholder ingen skadelige stoffer.

Fakta om ProFlex
- Til alle professionelle brugere, fx autoværksted, byggeri og industri
- Til diverse montagearbejde, hvor knoer og håndryg er udsat
- Vandafvisende nitrilbelægning, polyesterstrik, latexskum
- Øget beskyttelse af knoer og håndryg, slidstærk, komfortabel, god gribeevne
- EN 388 4.1.3.2
- Produceres i str. 7-11. Den farvede kant på handskens skaft indikerer størrelsen

Fakta om LightFlex
- Til alle professionelle brugere, fx autoværksteder og byggeri
- Til finmekanisk montagearbejde
- Vandafvisende nitrilbelægning, polyesterstrik
- Ultratynd med høj gribeevne og fingerføling, slidstærk, komfortabel
- EN 388 1.1.2.1
- Produceres i str. 7-11. Den farvede kant på handskens skaft indikerer størrelsen

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Carsten Randrup, på tlf. 79 32 33 24.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.094