23948sdkhjf

Dan Vals klar til det svenske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan Vals A/S

Den danske virksomhed med speciale i profilvalsning er allerede to år efter opstarten klar til at gå ind på det svenske marked. Der søges nu agenter - og en tur til Jönköping er et skridt på vejen.

Sverige kalder
Det er gået stærkt for Dan Vals siden etableringen i 2010. Virksomheden er vokset hurtigt, og beskæftiger i dag 20 medarbejdere. Indtil videre har fokus været på hjemmemarkedet, men nu skal der vindes markedsandele udenfor Danmarks grænser. Her har Sverige høj prioritet. Salgsdirektør Henning Laursen udtaler:

”Vi har siden sommer set nærmere på mulighederne i vores nabolande. Vi har netop etableret samarbejde med en tysk agent, og nu gælder det Sverige. Vi søger i øjeblikket én eller måske flere agenter til det svenske marked, da vi vil gøre det rigtigt fra begyndelsen. Det er vigtigt, at vi kommer til at dække hele landet og ikke kun enkelte områder.” udtaler Henning Laursen.

Hos virksomheden fra Haderslev i Syddanmark valses alle typer materialer. Fra almindeligt sort stål og aluminium til rustfrit. Der leveres til både vind-, offshore-, transport- og byggeindustrien, og behovene er vidt forskellige. Henning Laursen fortsætter:

”Vi er i stand til at tage store emner ind. Vi har blandt andet en kran i produktionen med en løftekapacitet på 16 tons. På den måde kan vi også valse tunge stålbjælker som er en ganske kompliceret opgave. Vi lægger stor vægt på, at være en fleksibel virksomhed som håndterer alle opgaver, uanset størrelse. Det er vores kunder som skal være med til at sætte standarden for, hvad der er muligt . Men vi skal sprede budskabet, og det gør vi i Jönköping. Vi er på Elmia for første gang, hvor vi er en del af det danske eksportråds fællesstand. Det glæder vi os meget til.”

30 års erfaring
Det er i høj grad tillid fra kunderne, der er årsagen til at virksomheden er vokset på kort tid. Ejerne har tilsammen 30 års erfaring indenfor profilvalsning, og det gør en markant forskel, når der tales om store projekter. Fra adressen i Haderslev er der eksempelvis lavet profiler til vinduerne på Den Blå Planet i København som fra næste år bliver det nye hjemsted for Danmarks Akvarium. I alt bliver bygningens bruttoareal på 9000 kvadratmeter. Henning Laursen siger:

”Erfaring er altid godt, og derfor stiller kunderne ikke spørgsmålstegn ved vores kompetencer. Vi er meget stolte af, at være involveret i Den Blå Planet. Det er virkelig nytænkende arkitektur. Den slags projekter vil vi også gerne være med på i Sverige.” slutter den danske salgsdirektør med et smil.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan Vals A/S

Kabdrupvej 2
6100 Haderslev
Danmark
Dan Vals A/S

Send til en kollega

0.109