23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye sikkerhedsbriller bliver siddende i alle arbejdssituationer

Würth sætter nye standarder for sikkerhedsbriller med et moderne og innovativt design, der gør brillerne ekstra anvendelige, når der arbejdes i højden.

Sidder fast overalt
Som nogle af de eneste på markedet er Würths nye sikkerhedsbriller udstyret med både elastik og almindelige fleksible brillestænger. Det betyder øget sikkerhed i flere arbejdssituationer, fordi brillerne altid sidder perfekt. Brillerne udmærker sig ved at være særdeles anvendelige, når man arbejder i højden. Den brede elastik sikrer, at brillerne bliver på plads uanset arbejdsstillingen, og man behøver aldrig at slippe med en hånd for at justere på brillerne. Komfort, design og anvendeligheden sikrer desuden, at sikkerhedsbrillen aldrig bliver et irritationsmoment i hverdagen.

Fleksibel tilpasning
Brillerne, der er lavet af polycarbonat, er antiscratch og antidug behandlet, og den indvendige skumpolstring kan let tages af. De fleksible brillestænger kan nemt udskiftes med elastik, når arbejdssituationen kræver det, og brillerne rengøres nemt med den medfølgende microfiberpose. Designet bevirker, at brillerne altid er komfortable, selv ved lang tids brug. Udover den øgede sikkerhed og komfort er der også indarbejdet et moderne design, så brillerne matcher nutidens moderne arbejdstøj. Komfort plus brillen er mærket EN166 1F.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Martin Madsen, på tlf. 79 32 32 28.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 688 mio.
Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.094