23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LED arbejdsbelysning til alle arbejdssituationer

Würth lancerer noget af markedets bedste arbejdslys med 3 nyheder inden for LED teknologien. Et godt, kraftig arbejdslys kombineret med et robust, multifunktionelt design og lang batterilevetid letter arbejdet i mange forskellige situationer.

Optimal teknologiudnyttelse og multifunktionelt design
I denne 4. generation er det lykkedes Würth at få maksimal udnyttelse af LED teknologien og batteriet. High Power LED-håndlampen er i kraft af det ergonomiske design og teknologien en perfekt makker i alle arbejdssituationer, uanset om man har brug for arbejdslys eller punktbelysning. Magnetfiksering med mulighed for 180 graders vinkling og krogophæng gør den anvendelig i alle brancher. Både strip light panelet på siden og high power lys i toppen oplyser et stort område med et skarpt, men behageligt lys uden ujævne pletter.

Det rigtige lys – alle steder
LED Penlight er uundværlig i brystlommen til små hurtige opgaver, der kræver et godt punktlys. Også her er LED teknologien udnyttet optimalt, og de 7 dioder på siden giver et kraftigt lys på trods af størrelsen. Lampen er gummicoated med et godt greb, så man ikke taber den selv i vanskelige arbejdsstillinger. I den anden ende af skalaen findes LED arbejdslampen, der med ergonomisk greb, robusthed og højt lysudbytte giver perfekt arbejdslys. Lampen er konstrueret, så den i alle henseender tåler at blive brugt af professionelle. Det, der gør forskellen, når man arbejder, er det rigtige lys. Hvis lysforholdet ikke er optimalt, øges risikoen for uheld eller fejl. Würth har udviklet en række arbejdslamper, hvis teknologi er med til at øge effektiviteten og lette arbejdssituationen, fordi designet er gennemtænkt og funktionelt.
High Power LED-håndlampe leveres med li-Ion-batteri, 230 volt oplader og 12/24 volts oplader.
LED-penlight leveres med li-Ion-batteri, 230 volt oplader og 12/24 volt oplader.
LED-arbejdslampe leveres med li-Ion-batteri og 230 volt oplader.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Würths produktansvarlige, Torben From, på tlf. 79 32 33 55.


Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 688 mio.
Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AJ
Anni Johannessen
Content Manager
+45 7932323306 anni.johannessen@wuerth.dk

Send til en kollega

0.063