23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Door System modtager Super Avisens Pionerpris 2012

Door System A/S modtager anerkendelse fra Super Avisen med udviklingen af deres ståldøre som har fået øgenavnet "Atom døre". Nedenfor følger begrundelsen fra Super Avisen. (kilde: Super Avisen, 4. oktober 2012)

Door System A/S udvikler, producerer og monterer døre og porte til butikker, virksomheder og industrien i Norden. Door System er en bemærkelsesværdig virksomhed indenfor sit felt. De producerede døre og porte er udviklet specielt til en række brancher, der har særlige behov. Virksomheden er helt i toppen med specielt udviklede køle- og frostrumsdøre og hurtigporte til fødevareindustrien. Til dagligvarehandelen butikker har Doorsystem udviklet unikkke løsninger. En af de døre som berettiget har vakt opsigt er ”Atomdøren”. Denne dør gør det bogstavelig talt umuligt at bryde ind i butikken samtidig med, at døren er designet til at blive brugt. Men også andre kvalitetsdøre fremstilles. Fælles for dem alle er at følgende tekniske specifikationer er til stede:
Super Avisen har besluttet at tildele Door System Pionerprisen 2012 i kategorien : ”Porte og døre”. Begrundelsen for hædersbevisningen er, at Door System er innovativ og nytænkende på dette område. Redaktionen ønsker tillykke og god vind fremover.

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Kontaktperson

Søren Rahbek
Salgschef
+45 4214 5202 sr@doorsystem.dk

Send til en kollega

0.078