23948sdkhjf

Fyld din mobile værktøjskasse med ny app fra XL-BYG

| Medlemsnyhed | Indrykket af XL-Byg A.m.b.a

XL-BYG kæden har udviklet en ny applikation, der fungerer som et enkelt og effektivt arbejdsredskab, som skal lette håndværkeres hverdag.

Det primære værktøj er en vindues- og døropmåling, men også de øvrige funktioner i app’en gør den brugbar til mange forskellige opgaver i hverdagen.

En telefon er et vigtigt stykke værktøj i håndværkerens hverdag –og en smartphone kan udbygges, så den bliver helt uundværlig. Det er en del af tanken bag XL-BYG kædens nye applikation til håndværkere. App’en er først og fremmest et redskab til nemmere vindues- og døropmåling. Med en elektronisk blok kan opmålinger, notater og billeder samles og bruges til at indhente tilbud. Det hele foregår helt enkelt med forskellige muligheder, så alle informationer er på plads fra starten. Opmålingerne kan efterfølende sendes direkte per mail fra applikationen. På den måde kan håndværkeren spare tid og undgå fejl i arbejdsprocessen.

Den nye mobile værktøjskasse har meget mere at byde på. I samarbejde med en række professionelle håndværkere, er udvalgt en række relevante redskaber, der er inkluderet i XL-BYG kædens app. Det er de værktøjer, som håndværkeren ofte har brug for i dagligdagen, og som derfor er rare at have ved hånden.

Kørebog, VIP-kort og underholdning på telefonen
En af funktionerne i app’en er den elektroniske kørebog, der nemt kan holde styr på antal kørte kilometer. Kørslen kan derfor tilknyttes og faktureres til et givent projekt. Med den nye app er håndværkerens XL-VIP kort også altid ved hånden, automatisk indbygget i telefonen. XL-VIP er kortet til de professionelle. Med et XL-VIP kort har håndværkeren en landsdækkende lokalaftale, der betyder, at han kan handle på samme vilkår uanset hvor i landet, der arbejdes. Indbygget i applikationen er også den aktuelle tilbudsavis fra XL-BYG PROFFCENTER samt muligheden for at finde nærmeste XL-BYG forretning, navigere dertil eller kontakte den.

Øvrige funktioner i applikationen er integrerede værktøjer som vaterpas og vinkelmåler samt en formelsamling, til relevante udregninger.
For at fuldende app’en og ligeledes give håndværkeren nyheder og underholdning til dagens pauser, er der traditionelle nyhedsopdateringer fra TV2 og lidt lettere underholdning i form af XL-Babes.

Den nye app fra XL-BYG er helt gratis og kan hentes i både App Store og Android Market. Få yderligere information på www.xl-byg.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
XL-Byg A.m.b.a

Holmstrupgårdvej 20
8220 Brabrand
Danmark
XL-Byg A.m.b.a

Send til en kollega

0.25