23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spånbehandling med tilbagepumpestation

”Clean working area” – fuldautomatisk produktion med begrænset personale, høj produktivitet, reducerede omkostninger og effektiv bortskaffelse af spåner!

I mange tilfælde kan det være nødvendigt at optimere den eksisterende spånbortskaffelse. Her kan Erdwichs spånneddeler med tilbagepumpestation være en effektiv løsning.
Se vedlagte billeder: Neddeler 1 og Neddeler 2.

Ved bearbejdningscentre og drejeautomater kommer der tit lange spåner, som ikke kan bortskaffes med sugeanlæg, pneumatisk eller med kølemiddel. Herudover opstår også nogle gange det problem, at der er reststykker af materiale eller emner, som giver problemer inde i pumpestation.

Ved indbygning (påbygning) af vores neddeler direkte ved spåntransportøren sørger vi for, at spåner bliver neddelt i en størrelse, så de enten pneumatisk eller med kølevand pumpes ind i et centralanlæg, hvor spåner og kølevand separeres. Kølevandet føres tilbage til bearbejdningsmaskinen.
Eventuelle reststykker eller emner bliver forinden frasorteret ved hjælp af en slidse, hvor det falder ud, så neddelerknivene og pumpen beskyttes.

Varig Teknik & Miljø A/S forhandler neddelere fra Erdwich.

Neddelerne leveres i mange forskellige udførelser og kan tilpasses den aktuelle produktion.

Lad os få en snak om jeres spåner og husk, der er også penge at tjene i spåner.

Kontakt os på 70 23 10 41 for yderligere oplysninger eller tjek vores hjemmeside www.varigteknik.dk

Varig Teknik & Miljø A/S
Varig Allé 1
4180 Sorø
Sorø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25615700
P nummer: 1008498985

Send til en kollega

0.11