23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå tilstoppede afløb med nye håndvaske fra Geberit

I den nye Geberit ONE badeværelsesserie har sanitetsvirksomheden Geberit nytænkt løsningerne til badeværelset – her er håndvaskenes bundventiler eksempelvis udviklet med en hårfanger, så afløbet ikke så nemt stopper til.

Over 2000 forskellige kombinationer
Geberit ONE serien kommer med et bredt udvalg af designmuligheder og størrelser. Dermed er det let at bygge individuelle løsninger ud fra standard moduler.

Badeværelsesmøblerne kommer i otte farver; mat hvid, højglans hvid, mat sort, mat greige, mat lava, højglans sandgrå samt i eg eller valnød i melamin med træstruktur. Bordpladerne, som fremstilles sammen med underskabene, kommer i syv af møbelfarverne samt i et hvidt eller sort marmor-look. Underskabene kommer i størrelser fra 60-135 cm og ud over at kunne kombineres med borpladerne, passer de også sammen med alle Geberit ONE håndvaskene.

”Med Geberit ONE serien tilbyder vi et ekstraordinært stort udvalg af muligheder til badeværelset – uanset størrelsen på det. Da vi nåede op på 2000 forskellige muligheder, holdt vi op med at tælle. Det fantastiske ved denne serie er, at alle kan skabe en individuel løsning ud fra et standardsortiment, som kan få badeværelset til at se alt andet end standard ud,” fortæller Per Holleufer, Product Manager i Geberit.

Undgå tilstoppede afløb
Alle håndvaske i Geberit ONE serien passer til en standardinstallation med en dybde på 48 cm. Vaskene fås enten med et klassisk vertikalt afløb med et elegant rundt porcelænsdæksel eller det nye og innovative horisontale afløb, der er placeret bagerst i vasken så man får et rengøringsvenligt vaskebassin.

Uanset hvilket afløb man vælger, leveres vaskenes afløb med en integreret hårsi, som forhindrer hår i at havne i vandlåsen, der kan forårsage tilstopning.

“Det er besværligt at afmontere en vandlås, når systemet bliver tilstoppet. Derfor har alle Geberit ONE håndvaske en smart, integreret hårsi, som er nem at løfte op og rengøre. På den måde undgår man tilstopning,” udtaler Per Holleufer, Product Manager i Geberit. 

Nyt afløb giver mere skuffeplads
Geberit har redesignet skuffekonceptet ned til den mindste detalje. Derfor er ONE serien udstyret med et pladsbesparende afløbssystem, som fjerner behovet for en udskæring i underskabet. Det giver mere plads til opbevaring i skuffen.

Det nye pladsbesparende afløb skaber ekstra plads i den øverste skuffe under håndvasken og leveres med et skjult overløb i flere af vasketyperne. Det er muligt, da de nye Geberit ONE håndvaske er udformet uden overløbshul – og heldigvis er det nye kompakte afløb lige så nemt at installere som et konventionelt afløb.

Sæt stemningen på badeværelset
Geberit ONE spejlskabene kommer både som vægophængt eller kan bygges ind væggen. Fælles for spejlene er, at de kommer med konceptet ComfortLight, der kan tilpasses ens daglige rutiner. Lyskonceptet har fire programmerede lysstemninger, som sikrer det rette lys efter behov:

  • Standardlys – indirekte belysning til de daglige rutiner på badeværelset
  • Arbejdslys ­– klar belysning til skønhedspleje, barbering eller til at lægge makeup
  • Stemningslys – diskret, varm belysning til en afslappende stund på badeværelset
  • Orienteringslys – blid belysning til at finde rundt på badeværelset om natten, så man nemmere kan falde i søvn igen


Belysningen er dæmpbar og er intuitivt at betjene med en kontakt, lysknappen på spejlskabet eller via Geberit Home-appen. Via appen er det tilmed muligt at tidsindstille de forskellige lysstemninger automatisk

___

Om Geberit
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,4 mia. CHF i 2022. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.078