23948sdkhjf
Del siden
Annonce

kajoule-GPS sporer stjålet jordloppe for Arkil

I sidste uge fik entreprenøren Arkil stjålet en jordloppe fra en byggeplads, men fandt den igen takket være en GPS fra kajoule, som kunne angive dens præcise lokation.

I sidste uge fik entreprenøren Arkil stjålet en jordloppe fra en byggeplads i Vejle – det er desværre ikke første gang, det sker, men det er lige irriterende hver gang. Heldigvis havde jordloppen en GPS fra kajoule installeret, som kunne angive dens præcise lokation. 
 
Politiet tog hurtigt affære, og fandt jordloppen i en kælder i Vejle. Arkil har nu fået jordloppen igen, og dermed endnu engang erfaret, hvor stor værdi det giver dem at spore deres udstyr. De bruger både sporingen i forbindelse med tyveri, men også, når deres udstyr ikke er at finde på det sted, det skulle have været leveret tilbage. Faktisk bruger byggebranchen typisk 5 % af arbejdstiden på at lede efter materiel, der enten er stjålet eller blot ikke er på sin rette plads - for en virksomhed med 50 ansatte svarer det til 6.000 kr. om dagen. Der er altså rigtig meget at hente ved at få det fulde overblik over udstyr, hvad end der er tale om mindre stykker værktøj eller større ting som trailere og store maskiner. 
 
kajoule tilbyder sporing af al slags udstyr, og kommer desuden med en smart og funktionel app, så du hele tiden har overblikket over dit udstyr på din smartphone.  
 
Læs mere om kajoule på www.kajoule.com. 

kajoule
Vestre Ringvej 45A
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26018269
P nummer: 1010303512

Kontaktperson

JRS
Julie Rønlev Sørensen
jrs@kaastrupandersen.dk

Send til en kollega

0.105