23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se webinar: Introduktion til BIM for landskabsarkitekter

Er du landskabsarkitekt, og vil du vide mere om fordelene ved at arbejde med BIM? Så er der masser af inspiration at hente i GRAPHSOFT Center Danmarks seneste webinar.

Flere og flere landskabsarkitekter omfavner BIM og får hermed optimeret deres arbejdsprocesser. Nu har du mulighed for at se eller gense webinaret Introduktion til BIM for Landskabsarkitekter, der giver dig et overblik over, hvordan landskabsarkitekter  arbejder med BIM.  

Webinaret indledes af Thomas Graabæk, der fortæller overordnet om Archicad og kommer med en række eksempler på, hvordan du kan som landskabsarkitekt kan modellere i Archicad.

Søren Ross om LAND4 for use with Archicad
Søren Ross, Landskabsarkitekt og indehaver LAND Software, fortæller om baggrunden for LAND4 for use with Archicad og gennemgår en række af funktionerne i programmet.

"Al vores udviklingsarbejde tager udgangspunkt i, hvordan landskabsarkitekter arbejder. Den største nyhed BIM-wise er, at vi nu kan koble bygningsdelsinformationer på landskabet, det vil sige vi kan lave belægningsopbygninger og trække mængder ud på et 3D-terræn,”
fortæller Søren Ross blandet andet.  

LÆS OGSÅ JUUL FROST og de første 16 år med Enghave Brygge ...

BY+LAND om potentialerne ved at arbejde med BIM
Hannah Dræby Nielsen, Byplan- og landskabsarkitekt hos BY+LAND, løfter sløret for, hvordan de arbejder med BIM på deres projekter og præsenterer potentialer såvel som udfordringer ved at arbejde med BIM på en landskabstegnestue.

”Et absolut potentiale er, at det er ét program, vi arbejder i. Det gør det lettere at dele filer mellem kollegerne, man overtager et projekt og kender det ret hurtigt. Så har vi 3D, hvilket betyder, at vi får det visuelle design med. Laver vi nogle ramper kan vi se, hvordan det ser ud. Nu sætter jeg værn på, hvordan ser det så ud? Så vi får lidt mere iteration i det perspektiv. Og så er Archicad et meget intuitivt program, med rigtig mange gode søgefunktioner, det er meget nemt at indhente ny viden. Derudover er der bedre grafisk kommunikation både internt og ud af huset. Det betyder at vi er hurtigere til at fortælle om vores projekter, og så laver vi også færre fejl,” forklarer Hannah Dræby Nielsen.

LÆS OGSÅ Når BIM skaber oplevelser i landskabet

Se hele 'Introduktion til BIM for landskabsarkitekter'
Du kan se det samlede webinar på vores YouTube-kanal du finder her →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.141