23948sdkhjf

Tårs Vandtårn indstillet til Renoverprisen

| Medlemsnyhed | Indrykket af ERIK arkitekter A/S

Det gamle i vandtårn i Tårs har fået nyt liv som et samlingssted for borgerne i Tårs og omegn. Efter en transformation med få og nænsomme greb, er vandtårnet vågnet fra sin tornerosesøvn. Vandtårnet er nu indstillet til Renoverprisen.

Med få arkitektoniske elementer, der alle er udført med en enkel detaljering og med stor respekt for eksisterende og bevaringsværdige forhold, har vi med arkitektur, form og placering tilført nyt liv og nye funktioner, ikke kun til vandtårnet, men til Bålhøj, til glæde og gavn for lokalsamfundet og brugere i alle aldre.

Tårnet er mere end blot et udkigspunkt. Tre døre fører ind til tårnets indre, hvor tre etager kan bruges til undervisning, møder og udstillinger. Udenfor kan man på facaden underholde sig med fysiske aktiviteter, som for eksempel rapelling og klatring.

Tårnet ligger i umiddelbar nærhed af byparken og med enkle fysiske greb, er de allerede eksisterende og for stedet særlige ressourcer, blevet aktiveret og renoveringen af vandtårnet har i den grad bidraget til en udvikling af byens identitet, fællesskab og tiltrækningskraft.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ERIK arkitekter A/S

Sparregade 2
8800 Viborg
Danmark
ERIK arkitekter A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141