23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Træd ind i fremtidens byggeri: Lær alt om træbyggeri

Lær alt om etagebyggeri og byggesystemer i træ på vores spændende kursus med specialister fra branchen. Opdag akustiske anbefalinger og projektering af vægge, dæk og tagkonstruktioner.

Er du nysgerrig på at lære mere om træbyggeri og dets anvendelse til etagebyggeri? Så er vores kursus i etagebyggeri og byggesystemer i træ lige noget for dig!

Vi har samlet specialister fra branchen til at dele deres seneste projekter og erfaringer med at flytte grænserne for træbyggeri. Vi vil give dig en omfattende indsigt i forskellige byggesystemer i træ, herunder træskeletkonstruktioner, limtræ, LVL og CLT, og vise eksempler på deres anvendelse i pladsbyggeri og industrialiseret byggeri i flere etager.

Du vil få en omfattende indsigt i statiske principper, disponering af bygningen i forhold til afstivende systemer, opbygning af træelementer og samlingsdetaljer. Vi vil se på forskellige byggesystemer med udgangspunkt i teori og praksis.

Vi vil dykke ned i akustiske erfaringer og anbefalinger til træbyggeri og lydisolationskrav for modulbyggeri, trækassetteelementer og CLT-elementer. Du vil lære om projektering af vægge, etagedæk, hybriddæk, tagkonstruktion og træsamlinger, hhv træskelet og massivtræ/CLT. Vi vil også diskutere facadesystemer, materialer, tæthed og isoleringsprincipper, samt fugtstrategi, konstruktiv træbeskyttelse og fugtbetingede dimensionsændringer.

Sidst men ikke mindst vil vi give dig en gennemgang af aktuelle træprojekter i Danmark og udlandet, herunder Lendagers fyrtårnsprojekt TRÆ, der med sine 80 meter bliver det højeste træhus i Danmark og formentlig også i Europa.

Tilmeld dig vores kursus og få en unik mulighed for at lære af specialisterne og netværke med andre fagfolk i branchen.

Tilmeld dig kurset og bliv en del af fremtiden inden for træbyggeri!

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Maria Nielsen
Salg og kommunikationsansvarlig
+45 45280333 mn@traeinfo.dk

Send til en kollega

0.093