23948sdkhjf

Med 90 dage til start: 90 udstillere klar til EOT

| Medlemsnyhed | Indrykket af EOT - Electronics of Tomorrow

Udstiller-opbakningen er stor til EOT - Electronics of Tomorrow, der i år bygger videre på ambitionerne om at tilbyde en fremsynet og anderledes messeoplevelse.

Eksklusive events og en opfindsom indretning er i vente på den fjerde udgave af den fortsat nytænkende messe, der har fokus på både udstilling, konference og netværk. Det hele foregår i MCH Messecenter Herning 9.-11. maj 2023.

Elektronik- og teknologibranchens mødested EOT - Electronics of Tomorrow tilbyder igen en innovativ messeoplevelse, når messen for fjerde gang samler branchen til maj. Messen, der ikke mindst søger at skabe så optimale rammer for networking som overhovedet muligt, byder eksempelvis på et unikt forplejningskoncept, hvor al mad og drikke er inkluderet for både udstillere og besøgende - netop med henblik på at bringe folk sammen og danne rammen om perspektivrige, personlige møder.

 Derudover kan messen i år bryste sig af et omfattende konferenceprogram, der udfolder sig på ikke færre end tre scener. Også workshops er en central del af årets messe, der sætter en stor ære i at facilitere vidensdeling på kryds og tværs med netop workshops og en række oplæg, der opererer på et højt, internationalt niveau. Og så er det ikke tilfældigt, at T'et i EOT står for 'Tomorrow' - blandt messens udstillere finder man nemlig 20 startups, der har mulighed for at deltage i en 'pitching contest', hvor der er 50.000 kroner på højkant.

Udstiller om forplejningskoncept: Helt genialt
Alt sammen har betydet, at der er rift om standpladserne i messehallen, hvor foreløbig 90 udstillere allerede har meldt deres ankomst. Opbakningen skal ikke mindst tilskrives, at udstillerne har noteret sig messens moderne format og indbydende indretning.

- EOT lægger op til dialog på en helt ny måde - det er som at træde ind i en dagligstue, hvor der er tid til den gode snak, og hvor vi kan fordybe os i spørgsmål og opgaver, som helt naturligt kommer i spil på messen. Den giver os synlighed i en industri, som er vigtig for os, og vi er flere gange lykkedes med at opdage helt nye og ukendte potentialer hos de besøgende - på den måde åbner messen nye døre i forhold til opgaver. Konference- og aktivitetsprogrammet byder på det ene mere interessante oplæg efter det andet, der dels sikrer publikum ny viden, dels lægger op til yderligere dialog, konstaterer administrerende direktør i Beckhoff Automation Michael Nielsen.

Også hos ETK EMS Group er man imponeret over den brede og meget nyttige vifte af konferencer og aktiviteter, og så hæfter man sig også ved det specielle forplejningskoncept, der ifølge virksomheden har en yderst positiv sideeffekt.

- EOT er en super-velorganiseret messe, som for udstillerne kræver begrænset forberedelse. Messen tilbyder et rigtig godt mix af både traditionel udstilling og konferencer af meget høj kvalitet. Og så har det overrasket mig at se, hvor længe de besøgende opholder sig på messen - man hilser på folk om morgenen, og så kigger de forbi igen til eftermiddagskaffen. At forplejning er inkluderet for alle, er helt genialt og fungerer optimalt i forhold til at holde de besøgende i hallen - der er intet incitament til at forlade området, fastslår VP og partner i ETK EMS Group Torben Drejer.

Læs hele pressemeddelelsen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EOT - Electronics of Tomorrow

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
EOT - Electronics of Tomorrow

Send til en kollega

0.126