23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Charles Christensen A/S begynder et generationsskifte.

I år kan gulvbelægningsfirmaet Charles Christensen A/S fejre sin 120-års fødselsdag, men blikket er stadig stift rettet mod fremtiden.

Pr. 1.1.2023 er Christina H. Andersen og Christian H. Jacobsen indtrådt i ejerkredsen og ledelsen af gulvbelægningsvirksomheden Charles Christensen A/S som første skridt i et glidende generationsskifte.

Christina H. Andersen er ansat som direktør i selskabet og kommer fra en administrativ stilling på DTU, medens Christian H. Jacobsen allerede har været i Charles Christensen A/S i flere år som projektleder.

Charles Christensen A/S, har siden 2006 været ejet alene af Allan Jacobsen, som den gang overtog selskabet fra Peter Christensen (3. generation i familien Christensen). Allan fortsætter indtil videre sit virke i selskabet, men har med ansættelsen af sin datter, Christina, og søn, Christian, nu igangsat et generationsskifte, for at sikre, at Charles Christensen A/S kan fortsætte sin positive udvikling og bevare sin position som en af de førende gulvbelægningsvirksomheder i Danmark.

Charles Christensen A/S (også kaldet CC Gulve) er en Danmarks ældste og største gulvbelægningsfirmaer, som servicerer en lang række af landets større virksomheder og statslige, regionale og kommunale institutioner. Herudover har virksomheden specialiseret sig i installationsgulve samt specialløsninger til medicinalindustrien.

Charles Christensen A/S
Marielundvej 46D, st.
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29289611
P nummer: 1003025955

Kontaktperson

PKS
Pia Kayser Secher
Salg & Marketing
+45 26344514 pks@ccgulve.dk

Send til en kollega

0.065