23948sdkhjf

Isoleringsopstropning fra Dansk Byggekomponent ApS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Byggekomponent ApS

Det er vigtigt at få sin isolering fastholdt tæt op under terrændæk. Til det har vi udviklet en nem og ergonomisk god løsning, så isolering fastholdes via DBK isoleringsskruer. Hurtigt og prisbilligt.

Specielt til bygninger bygget på blød bund, er det en nødvendighed at få sin gulvisolering (EPS) fastholdt tæt op under det selvbærende terrændæk. Undergrunden kan sætte sig 10-20 cm eller måske mere under bygningen, og så ryger isoleringsværdien.

Der har indtil nu ikke været nogen god og solid løsning til fastholdelse af isolering under gulve. Nogle har forsøgt med net, andre med gulvskinner ophængt i patentbånd, og andre igen med skruer der ødelægger isoleringen, så vedholdet mistes.

Dansk Byggekomponent har udviklet en isoleringsopstropning/skrue, der med den rette stigning på gevind sikrer en udtræksstyrke på i gennemsnit 42 kg. Det er over 10 gange den nødvendige styrke. Skruen har et stejlt gevind, der sikrer en stor skruehastighed - og derfor kan der monteres mange i timen. (min. 120 stk/time) Dette giver en samtidig prisbillig løsning, da der monteres rigtigt mange på kort tid.

Det er mere og mere oppe i tiden, pga. vores alle miljø, og de stigende energipriser, at sørge for optimering af vores isolerede konstruktioner.  Gulvisolering er desværre haltet bagefter, da der ikke har været nogle gode løsninger til fastholdelse af isoleringen, det kommer vi nu med et bud på - isolering der hænger under gulvet uden kontakt til terrændækket, mister meget isoleringsværdi, så det er et fokuspunkt i isolering af klimaskærmen.

Dansk Byggekomponents produkter udvikles og produceres i Danmark, og vi opnår derved et bedre afsæt for miljøet, da en masse transport fra udlandet undgås. Alt vores materiale kan recycles 100 % på vores fabrik i Farum.

Herudover er produktet udført i glasarmeret nylon, der sikrer en solid og god og ikke varmeledende løsning. Det er "stærkt som stål", men vejer ingenting, og kan monteres opretstående, så alt i at en prisbillig og ergonomisk god løsning, og en løsning hvor man hurtigt får det perfekte resultat.

Vi håber I har lyst til at lære os at kende, vi er skabt til at udvikle nye og innovative byggekomponenter til råhus- og kloak arbejdet.

Bedste hilsner   Dansk Byggekomponent ApS


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Byggekomponent ApS

Farum Gydevej 67
3520 Farum
Danmark
Dansk Byggekomponent ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109