23948sdkhjf

Moderne badeværelsesmøbler: Opnå et eksklusivt look

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Bath

Er du på udkig efter lækre, prisvenlige og moderne badeværelsesmøbler, der kan give dit badeværelse et eksklusivt look? Så er Duxa det perfekte valg! Vi er en innovativ producent, der opererer både i Norge og Danmark. 

Er du på udkig efter lækre, prisvenlige og moderne badeværelsesmøbler, der kan give dit badeværelse et eksklusivt look? Så er Duxa det perfekte valg! Vi er en innovativ producent, der opererer både i Norge og Danmark. 

I Norge kan du finde vores produkter i Coop, mens vi selv kommer til at køre en webshop i Danmark, hvor det bliver nemt at bestille online. 

Se vores badeværelsesmøbler på den danske webshop.

Nem montering og inspiration: Vores 3D-monteringsvideoer og produktkataloger

Vi gør det ikke kun nemt at købe vores møbler, vi gør det også nemt at montere dem. Med vores 3D-monteringsvideoer og enkle monteringsvejledninger, kan du nemt sætte dine nye møbler op, selv hvis du ikke er en handyman/-woman. Derudover får du også inspiration fra vores inspirerende produktkatalog.

Design dit eget badeværelse med vores konfigurator: Bygg ditt Bad

Vi har hos Duxa udviklet konfiguratoren "Bygg ditt Bad" i Norge, hvor du kan designe dit eget badeværelse og se, hvordan det vil se ud i virkeligheden. Det er nemt at bruge og kan også bruges i forretninger med mindre udstillingsplads.

Få professionel assistance: Uddannelse og træning af personalet

Vi er også vant til at bistå med uddannelse og træning af personalet i forretningerne, så de er godt klædt på i salget af vores produkter. 

Markedsføring i topklasse: Branding, kommunikation og annoncering

Vi varetager også den generelle branding, kommunikation og markedsføring, herunder content på sociale medier og annoncering. I Norge samarbejder vi med Coop for at opnå en større synergieffekt.

Stor mulighed for forhandlere: Få muligheden for at forhandle vores produkter i Danmark, Sverige eller Finland

Er du en del af en detailhandel, specialkæder eller VVS-indkøbsforeninger, så har du mulighed for at forhandle vores badeværelsesmøbler. 

Giv dine kunder et badeværelse med et eksklusivt look ved at købe vores badeværelsesmøbler i dag!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Bath

Sundkrogsgade 21
2100 København Ø
Danmark
Nordic Bath

Send til en kollega

0.11