23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mikkel stortrives med kundekontakt og service

Som så mange andre unge vidste Mikkel Sørensen ikke, hvad han ville efter folkeskolen. Siden har han imidlertid fundet sin rette hylde som handelselev hos Brødrene Dahl.

21-årige Mikkel Sørensen elsker at spille golf og er endda så god til det, at han ikke helt har opgivet en professionel karriere. Men netop nu lægger han alle sine arbejdstimer i butikken hos grossisten Brødrene Dahl i Herning, hvor han er elev på 2. år.

Et opslag på LinkedIn om, at virksomheden søgte handelselever, blev afgørende for Mikkels uddannelsesvalg. Og så gjorde det mindre, at han skulle flytte fra Odense til Herning.

-Jeg har længe vidst, at jeg gerne ville have noget med handel at gøre. Jeg har det godt med andre mennesker og synes, det er fedt at løse service-opgaver.

I første omgang valgte han dog gymnasiet.

-Det var lidt som en forlængelse af folkeskolen. Set i bakspejlet kunne jeg have sparet et år, hvis jeg i stedet havde valgt EUX-uddannelsen. Men det handlede også om, at jeg kunne gå på et gymnasium med elitesport, så jeg fik mulighed for at dyrke min golf, fortæller Mikkel.

Han kendte til Brødrene Dahl fra flere i familien, der arbejder inden for byggebranchen, og da han i sit sabbatår samtidig havde haft kontorjob hos en af virksomhedens leverandører, var beslutningen i grunden ligetil.

Stærkt samarbejde og fællesskab

-Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg oplever, der er et rigtig godt samarbejde og fællesskab, og så bliver der lyttet til mig. Jeg er ikke kaffehenter, men har ansvar på lige fod med de andre.

Mange af hans kammerater, der ønsker at  gå butiksvejen, vil ofte hellere vælge kendte tøj- og sportsbutikker. Det kan også være fint nok, men Mikkel synes jobbet hos Brødrene Dahl passer meget bedre til ham.

Desuden har jeg fri hver dag kl. lidt over 16 og skal aldrig arbejde i weekenden, så det synes jeg bestemt også er en stor fordel.

Mikkel er faktisk så begejstret for sit elevjob, at han desuden har sagt ja til at repræsentere Brødrene Dahl 2.-3. februar, hvor DM i Skills finder sted i Fredericia.

-Jeg skal fortælle 8.-9.klasserne om de muligheder, de vil kunne få som elever hos os. Det glæder jeg mig rigtig meget til, og kan jeg være med til gøre det lidt mere interessant, så vil det da være fedt.

Det kan godt være, at hænderne på Mikkel ikke lige er skruet sammen til at montere en køkkenvask eller fixe et toilet, der løber, men fortælle om det spændende arbejde med kunder og leverandører hos Brødrene Dahl er en helt anden sag.

Her er den unge handelselev i den grad på hjemmebane og føler, han har masser at være stolt af. Nærmest som hvis han var ude at spille sine 18 huller.

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

SK
Sinne Kold
Marketingchef
+45 30596837 sinkol@bd.dk

Send til en kollega

0.094