23948sdkhjf

Systemair Sense - et kompakt decentralt ventilationsanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemair A/S

Systemair er glade for at kunne introducere Sense. Med det decentrale kompakte ventilationsaggregat til loftinstallation får du en ideel løsning til både nye og eksisterende bygninger.

Det kommer ikke som nogen overraskelse – frisk og ren luft bidrager til større koncentrationsevne og giver et sundt og behageligt indeklima. Og de fleste er også enige om, at vi skal gøre alt hvad vi kan for at forbedre indeklimaet for vores børn og unge.

Systemair er glade for at kunne introducere Sense. Med det decentrale kompakte ventilationsaggregat til loftinstallation får du en ideel løsning til både nye og eksisterende bygninger. Det flade, pladsbesparende design og den lydsvage drift gør Sense til det oplagte valg til skoler, kontorer og mødelokaler. Sense kan tilmed installeres i nedsænket loft, hvilket giver mulighed for at placere halvdelen af aggregatet over loftniveau, så du sparer endnu mere plads i lokalet.

”Med Sense i produktporteføljen kan vi nu tilbyde et aggregat, som egner sig fremragende til brug i klasseværelser og mødelokaler. Den enkle installation gør det også til det perfekte aggregat i forbindelse med renoveringer,” siger Jeppe Vajhøj, produktchef hos Systemair A/S.

CO2-KONCENTRATION ER ALTAFGØRENDE
Når det kommer til et sundt læringsmiljø, er det vigtigt at holde CO2-koncentrationen på et lavt niveau. I dårligt ventilerede lokaler med mange mennesker kan CO2-koncentrationen let overstige de anbefalede værdier, og det kan have en negativ effekt på folks sundhed og velvære. Derfor er god ventilation af luften i klasseværelserne vigtigt, da frisk luft øger effektiviteten hos både elever og lærere.

Sense fås med en CO2-sensor til automatisk luftmængderegulering. Dermed kan ventilationen behovsstyres, så man forhindrer energitab fra overventilering og samtidig opretholder en god indendørs luftkvalitet. Sensoren kan monteres på kabinettet uden for luftstrømmen, og den bruges til at regulere luftmængden baseret på CO2-niveauet.

FIND DET RIGTIGE AGGREGAT TIL DIT PROJEKT
Sense fås i to forskellige aggregatstørrelser. Så uanset lokalets størrelse eller antallet af personer i lokalet kan du få et Sense, der opfylder dine behov.

I Sense får du en modstrømsveksler i aluminium med høj varmegenvinding (op til 90 %), og aggregatet er isoleret med melaminbaseret isolering på indervægge og låger. Desuden kan Sense fås med elektrisk for- og/eller eftervarmeflade med høj eller lav effekt.

Til og med 30. april 2023 får du dine Sense-aggregater til en særlig intropris. Opret dig som kunde på Systemairs webshop og se din intropris eller kontakt vores salgsteam på tlf. +45 87 38 75 00 eller mail@systemair.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemair A/S

Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Danmark
Systemair A/S

Send til en kollega

0.125