23948sdkhjf

Hurtig reparation af asfaltbelægninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Master Builders Solutions Denmark A/S

Med den hurtighærdende hybridmørtel, MasterEmaco T 1600, kan huller i asfaltbelægninger hurtigt udbedres og trafikken genoptages efter bare 1 time

Alle har nok oplevet huller i asfaltbelægningen på veje og parkeringspladser. Nu lancerer Master Builders Solutions en specialmørtel, MasterEmaco T 1600, der er særligt udviklet med henblik på reparation af asfaltbelægninger, og som med fordel kan anvendes på veje, parkeringspladser, ramper, osv.

Kræver kun kort nedlukning af trafikken

MasterEmaco T 1600 har flere fortrin, men først og fremmest hærder produktet ultra-hurtigt! Den 2-komponente hybridmørtel er nem, simpel og hurtig både at blande og påføre – uden brug af store maskiner. Og så hærder produktet virkelig hurtigt. Efter bare 1 time (v. 20 °C) kan det reparerede område belastes endda med tung trafik, og det er godt nyt for dem, der ikke holder af at holde stille i trafikken.

​God vedhæftning til asfalt giver god holdbarhed

Takket være den specielle sammensætning med fibre og særlige polymerer har MasterEmaco T 1600 rigtig god vedhæftning til asfaltbelægninger, høj bøjetrækstyrke og lavt e-modul. Desuden har produktet reduceret tendens til svind og revnedannelse samt omtrent samme trykstyrke som asfaltbelægninger, og det er alt sammen faktorer, som øger holdbarheden og mindsker behovet for, at reparationen skal repareres igen efter kort tid.

"Hybridmørtlen MasterEmaco T 1600 er en rigtig god og hurtig løsning for firmaer, som arbejder med at vedligeholde asfaltbelægninger på veje, ramper m.m. Det er især en fordel, at produktet er så nemt at anvende uden, at der skal køres et større maskineri i stilling," udtaler Kristian Eldevig, Product Manager Repair & Waterproofing hos Master Builders Solutions Denmark A/S.

MasterEmaco T 1600 kan anvendes ved ned til +1 °C, kan påføres i lagtykkelser fra 5 mm til 100 mm og ved tilsætning af tilslag endda op til 200 mm. Endelig er MasterEmaco T 1600 et miljøvenligt produkt, som er mindre energikrævende og hverken indeholder opløsningsmidler, asfalt eller bitumen.

Læs mere om MasterEmaco T 1600


Medlemsnyhed

Indrykket af
Master Builders Solutions Denmark A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
Master Builders Solutions Denmark A/S

Billeder & videoer

Kristian Eldevig

Send til en kollega

0.125