23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brøndum Stål arbejder med det, de er bedst til

Brøndum Stål er med til at sætte sit præg på mange bolig- og erhvervsbyggerier i Danmark

Gnisten i Brøndum Stål opstår ikke kun, når der svejses, men også i arbejdet med komplette stålløsninger, og  Afdelings- og salgschef Henrik Sloth bliver aldrig træt af at tale om stål.

Han trådte sine barnesko i faderens smedeværksted, fik senere en uddannelse som smed og produktionsteknolog fra Randers Tekniske Akademi, erfaring med både styring, udvikling samt salg i stålbranchen, og i dag er Henrik Sloth ansvarlig for 40 ansatte i Brøndum Stål i Viborg.

Selskabet blev etableret i 2010 og udsprang af et behov for stålleverancer til flere afdelinger i Brøndum A/S.  Det gav mulighed for intern produktion af stålbæringer, stålkonstruktioner mv. til bl.a. Brøndums industriafdelinger, ligesom der også kunne trækkes på certificeret bemanding til forskellige svejseopgaver.

”Det, som primært gør os unikke, er den fælles ”gnist” som alle i Brøndum Stål har - et ganske særligt engagement eller en vilje til, at vores afdeling skal lykkedes. Vores helt særlige holdånd skabes gennem gensidig respekt for hinanden og en hverdag, hvor arbejdsmiljø vægter højt, ” siger Henrik Sloth om virksomhedens DNA.

Brøndum Stål fokuserer primært på at arbejde med det, de er bedst til og passer til den strategi, der er lagt i fællesskab, for på den måde at sikre mest mulig kapacitet til udvikling og produktion af de opgaver, som passer til organisationen og gør den mere konkurrencedygtig over tid.    

”Jeg ser fortsat gode muligheder for stålentrepriser til byggeriet i fremtiden. Selv med stadigt mere fokus på grøn omstilling og lavere CO2-udledning, vil en udvikling af stålværkernes produktionsform kunne byde ind i branchen med gode og genanvendelige ”byggesten”, siger Henrik Sloth.

Vil du høre mere om Brøndum Stål?

Brøndum Stål ApS er en del at Brøndum A/S og producerer komplette CE-mærkede stålløsninger iht. DS/EN 1090 EXC 1- 4 og DS/EN ISO 3834-2 samt kundetilpassede løsninger i rustfri og aluminium i højeste kvalitet. Læs mere på brondumstaal.dk.

Kontakt Henrik Sloth, Afdelings- og salgschef, +45 25 26 08 33, hsl@brondum.dk

Brøndum A/S
Falkevej 14
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK47395518
P nummer: 1003089156

Send til en kollega

0.062