23948sdkhjf

Ophæng af kloakrør, nemt, sikkert og prisbilligt.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Byggekomponent ApS

Dansk Byggekomponent ApS tilbyder et godt produkt til opstropning af kloakrør under dæk. Det monteres nemt uden brug af værktøj, og med en besparelse på langt over 50% ved færdigmonteret emne, er det bestemt værd at benytte sig af.

I den periode vi kigger ind i, vil de udbudte projekter blive færre, og det vil være sværere at få budgetterne til at holde. Dansk Byggekomponent ApS er sat i verden til at løse tekniske udfordringer på en god og solid og ikke mindst prisbillig måde. Vores produkter monteres til langt under ½ pris af vores konkurrenters, og giver et godt arbejdsmiljø samtidig. Så byg innovativt, det er mere vigtigt end nogensinde!

I mange år har der været store problemer med at løse ophængning af installationer under dæk korrekt, det har vi nu et godt bud på - der overholder BYG-ERFA, det korroderer ikke, der er udført ingeniørtest og beregninger på det, og det er nemt at montere uden risiko for varmeledning som f.eks. rustfrit stål.

Galvanisk tæring i selvbærende terrændæk, dukker oftere og oftere op, typisk pga. manglende dæklag på armering ifht. f.eks. ophængning af installationer. Mange installationer er ligefrem blevet bundet til armeringsnettene igennem årene, pga. manglende viden, og fordi de nuværende systemer med rustfrit stål, er svære at montere korrekt ifht. ovenliggende armeringsnet. Dette har vi fundet en løsning på, ved at designe et innovativt opstropningssystem, der kan samles med hænderne, og ikke er varmeledende som stålet - derved kræves der ingen repektafstand til f.eks. armeringsnet, og man kan efterfølgende i ro og mag udlægge nettene så de passer, uden at tage hensyn til opragende kondensskabende stål.

Glasarmeret nylon har i mange år været brugt til f.eks. bundventiler i både og til kølere i vores biler, så det er et superstærkt materiale der tåler aggresivt miljø. Herudover har det en lang levetid, og er et let materiale, der nemt bæres rundt på pladsen. 

Da vi både designer, udvikler og producerer i Danmark, har vi ingen lang transport,  og dermed miljøbelastninger, og vi kan levere just in time til alle projekter. Vi er inde hos langt de fleste grossister, og er derfor nemt tilgængelige på det danske marked. Alt overskudsmateriale ifm. støbning bliver granulleret og genbrugt, så der er ingen spild. Vi kan også modtage overskudsmateriale på fabrikken i Farum, der kan recycles 100 % - så miljømæssigt en stor gevinst ifht. de nuværende systemer i rustfrit stål.

På vores hjemmeside www.dbk-aps.dk ligger alle nødvendige test og ingeniørberegninger fra Teknologisk Institut, og der ligger brugervejledning/ydelsesbeskrivelse samt skabelon til BIPS beskrivelser, så det er nemt at tilgå både for udførende og for rådgiver.

Vi håber I tænker innovativt og vælger vores opstropningsløsning på jeres næste projekt - og da vi er innovative i vores firma, har vi allerede en række nye projekter i støbeskeen så at sige.

Bedste hilsner

Dansk Byggekomponent ApS

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Byggekomponent ApS

Farum Gydevej 67
3520 Farum
Danmark
Dansk Byggekomponent ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172