23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Combitherm ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

En meningsløs krig i Ukraine, energipriser der slår alle rekorder og en skyhøj inflation, der belaster indkøbspriserne for både private og virksomheder….

Combitherm gik ligesom mange andre virksomheder ind i 2022 med nogen usikkerhed i forhold til forsyningskæderne og indkøbspriser – men alt overvejende har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter vores produkter på flere markeder. Dét kan vi kun være tilfredse med og stolte af i lyset af verdens tilstand.

I de kommende år kigger Combitherm ind i en ny strategi, hvor bæredygtige termoløsninger, handlingsplaner for energiforbrug og produktudvikling med fokus på kvalitet og genanvendelighed fortsat skal sikre os en stærk position i markedet.

Ingen tør gætte på, hvordan 2023 vil blive. Hos Combitherm ser vi dog på det kommende år med fortrøstning og håber, verden bevæger sig ind i en mere stabil og tryg periode.

Combitherm ønsker alle kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og et godt nytår!

Temperaturstyring i verdensklasse
Combitherm er blandt Europas førende aktører inden for fremstilling af fleksible, skræddersyede og energibesparende termoløsninger til en bred vifte af industrier, hvor der arbejdes med temperaturfølsomme varer og processer, og hvor temperaturændringer skal minimeres.

Se mere på www.combitherm.dk eller følg Combitherm på Linkedin, hvor vi løbende deler nyheder , viden og info om produkter.

Kontakt
Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 8684 7366 eller info@combitherm.dk

Combitherm A/S
Industrivej 6
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87130428
P nummer: 1002764917

Kontaktperson

AP
Anja Povlsen
Marketing Manager
apo@combitherm.dk

Send til en kollega

0.063