23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Allan Vad takker af efter 35 år hos Hansgrohe

Som den første salgskonsulent, der blev ansat hos Hansgrohe i Danmark, har Allan Vad været med fra starten i 1987. Dermed har han i 35 år kørt rundt til firmaets kunder i Nord- og Midtjylland. Nu går Allan Vad på pension, og nye kræfter tager over.

”Det har været fantastisk at være med fra 1987 og opleve, at vi altid har været forrest og meget kreative i vores produktudvikling. Hansgrohe har af den grund haft fremgang i alle 35 år, og jeg forventer selvfølgelig, at det fortsætter, selv om jeg ikke længere kan være med på rejsen,” siger Allan Vad med et glimt i øjet. ”Jeg vil gerne takke alle vores gode samarbejdspartner og ønske dem held og lykke i fremtiden.”

Administrerende direktør i Hansgrohe A/S, Thomas Leth, ser tilbage på Allans lange Hansgrohe-karriere med taknemmelighed: ”Allan er jo nærmest indbegrebet af Hansgrohe og er indehaver af anciennitetsrekorden i firmaet. Han har haft stor betydning for vores succes i den midt- og nordjyske salgsregion, og jeg takker ham for en lang, dedikeret, tro tjeneste for Hansgrohe.”

Salgschef Dan Rosendal supplerer: ”Vi siger farvel til en god og loyal medarbejder med et kæmpestort produktkendskab. Både fagligt og socialt kommer vi til at savne Allan Vad, og vi håber, han får tid til at kigge forbi os i Hasselager engang imellem.”

Nye kræfter overtager region Nord- og Midtjylland
Fra 1. januar 2023 vil Nicolai Fræer overtage stillingen som salgskonsulent i Nord- og Midtjylland. Nicolai har været ansat hos Hansgrohe i et års tid i stillingen som teknisk salgskonsulent med speciale i firmaets RainDrain designafløbsrender. Dermed har han og Allan Vad også haft en lang periode sammen, hvor Allan har kunnet overdrage værdifuld viden og erfaring til sin efterfølger.

Kunderne i regionen vil altså være i gode, kompetente hænder hos Nicolai Fræer, der kom til Hansgrohe fra en stilling som Account Manager i Uponor og også har god erfaring fra grossistleddet.

Nicolai Fræer kan træffes på telefonnummer 30203126 eller på e-mail nf@hansgrohe.dk.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

MLK
Merete Lykke Karim
Kommunikations- og webkoordinator
merete.karim@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.078