23948sdkhjf

Gem varmekilden i gulvet

| Medlemsnyhed | Indrykket af BEWI Insulation Scandinavia

Glem alt om klodsede radiatorer og termisk træghed. Med Jackons 2-i-1 gulvvarmeplade til vandbåren varme opnås øjeblikkelig og komfortabel gulvvarme i hele bygningen.

I Danmark bruger vi 80-90 % af vores tid indendørs. Et velreguleret indeklima har derfor stor betydning for vores komfort, koncentration og energiniveau i dagligdagen. I møde- og kontorlokaler er der skiftende behov i løbet af en arbejdsdag, og i boligen kan solen den ene dag opvarme gennem vinduerne og den næste dag være væk. Dette sætter store krav til effektiviteten af varmereguleringen i bygninger.

Med Jackons 2-i-1 gulvvarmeplade opnår du hurtigregulerende og komfortabel gulvvarme, idet gulvvarmepladerne indbygges lige under overgulvet. Samtidig skjuler du varmekilden, så du undgår synlige klodsede varmeinstallationer i indretningen.

Smidigt design gør installationen nem
Jackons 2-i-1 gulvvarmeplade er designet med plads til varmeslanger i både Ø16 og Ø20 mm. Varmefordelingsplader og varmeslanger ligges i pladens spor og skal ikke yderligere fastgøres. Dette sikrer enkel og hurtig montering. Gulvvarmepladen er produceret i EPS og findes i tykkelse 30, 50 og 70 mm. Pladen egner sig godt til svømmende gulve og med en trykstyrke på 250 kN/m2, kan gulvvarmepladen anvendes under stort set alle typer overgulv. Samtidig er pladen let i vægt og nem at tilpasse.

”Hos gulvlageret.dk har vi gennem en årrække solgt Jackons gulvvarmeplader. Vi lever af tilfredse kunder, så for os er det vigtigt, at kvaliteten på de produkter, vi sælger, er i top. Jackons gulvvarmeplade er gør-det-selv-venlig og bliver ligeledes anvendt af professionelle. Vi får ingen reklamationer, og kunderne er tilfredse med den. Produktet er på mange måder stadig nyt i branchen, men bliver mere og mere udbredt og salget er stadig i vækst hos os,” fortæller Niels Andersen, direktør hos gulvlageret.dk.

Jackon gulvvarmeplade kan bruges igen
Det er ikke kun installationen af Jackon gulvvarmeplade, der er nem. Pladen har også den fordel, at den let kan tilgås, hvis der mod forventning skulle ske fejl under monteringen. Opdager du en utæthed i varmeslangen, kan overgulvet nænsomt fjernes i det pågældende område, og skaden kan udbedres lokalt. På den måde undgår du at ophugge og afmontere hele gulvkonstruktionen.

Det samme gør sig gældende, når bygningen en dag skal renoveres eller nedrives. Her kan pladerne nemt udtages og genbruges som vandbåren varmekilde i ny sammenhæng. Alternativt kan pladerne indleveres på indsamlingssteder til genanvendelse, hvor EPS’en granuleres, omsmeltes og anvendes i produktionen af nye plastprodukter.

Spar på varmeregningen
EPS har i mange år været det fortrukne isoleringsmateriale i terrændæk. Ved at indbygge en EPS-gulvvarmeplade i gulvkonstruktionen, får man lidt ekstra isolering for pengene. Samtidig medvirker pladens isolerende egenskaber til, at varmen stiger op i overgulvet, og dermed ikke ledes ned og går til spilde i jorden.

”Gulvvarmepladen fungerer lidt som en radiator i gulvet. Varmen op- og nedreguleres hurtigt og bruger ikke energi på at opvarme et helt betondæk. Vi har fået tilbagemeldinger på, at nogle sparer helt op til 10 grader i fremløbstemperatur med en besparelse på 15-20 % på varmeforbruget,” slutter Martin Bendix, ingeniør og projektrådgiver hos BEWI Insulation.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BEWI Insulation Scandinavia

Lundagervej 20
8722 Hedensted
Danmark
BEWI Insulation Scandinavia

Send til en kollega

0.125