23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plastmo får topkarakterer i Great Place To Work undersøgelse

Hos virksomheden Plastmo er glæden ekstra stor i denne tid, for de er blevet Great Place To Work-certificeret. Hele 98% af medarbejderne synes, at Plastmo er et rigtig godt sted at arbejde.

Det flotte resultat placerer Plastmo blandt de allerbedste arbejdspladser i Danmark. 

Direktør i Plastmo, Maziar Pourshams, udtaler: ”Vi er utrolig stolte og glade for anerkendelsen fra Great Place to Work og det styrker vores tro på, at vi også fremover kan fastholde, udvikle og tiltrække de bedste medarbejdere. Med det flotte resultat følger naturligvis også et stort ansvar. Et ansvar som ledelsen tager meget seriøst, da vi er af den overbevisning, at vores medarbejdere samt den unikke Plastmo kultur er fundamentet i vores virksomhed. Derfor agter ledelsen at forsætte med at værne om denne fantastiske arbejdsplads og gøre sit ypperste for at gøre den endnu bedre.”

Great Place to Work i Danmark certificerer arbejdspladser, hvor både ledere og medarbejdere finder arbejdsmiljøet godt, og hvor kulturen i virksomheden er præget af tillid.

Læs mere om certificeringen inde på www.plastmo.dk.

Plastmo A/S er markedsleder i Danmark inden for løsninger til håndtering af regnvand med produkter som tagrender, dræn, faskine samt løsninger til udemiljø i form af lette tagløsninger og glasrækværk. Plastmo A/S blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som beskæftiger ca. 5.200 ansatte over hele verden, og som er verdensledende inden for water management.       

Plastmo A/S
Odinsvej 9-11
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33051662
P nummer: 1016155868

Kontaktperson

MK

Send til en kollega

0.063