23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interesse for entreprenørmaskiner ligger i blodet

Malthe er entreprenørmekanikerelev hos H.P. Entreprenørmaskiner. ”Jeg har altid interesseret mig for maskiner. Derfor var det helt naturligt, at jeg sagde ja, da jeg fik tilbudt en læreplads her hos H.P. Entreprenørmaskiner".

Malthe er entreprenørmekanikerelev hos H.P. Entreprenørmaskiner. ”Jeg har altid interesseret mig for maskiner. Min familie er interesseret i entreprenørmaskiner, så man kan sige, at det ligger i blodet”, fortæller Malthe og fortsætter, ”derfor var det helt naturligt, at jeg sagde ja, da jeg fik tilbudt en læreplads her hos H.P. Entreprenørmaskiner".

”Der er ikke to dage, der er ens,” fortæller Malthe, ”den ene dag går jeg på værkstedet og klargør en ny 20 tons gravemaskine til en kunde, og dagen efter står jeg og reparerer eller tager i marken for at yde service på en 50 tons maskine. Jeg bliver dagligt udfordret og det er specielt fedt at komme ud til en kunde og løse problemet på en maskine, der står stille, så kunden får så kort en liggetid som muligt”.

 Hos H.P. Entreprenørmaskiner tror man på sine elever. ”Hvis man tager ansvar, får man ansvar og respekt,” siger Malthe, ”jeg er glad for at være her. Jeg får lov til mange ting og er omgivet af gode kollegaer. Det er en super uddannelse, hvor både teori og praksis kombineres”.

En måneds ophold i Nuuk
Malthe har været på en måneds ophold i Nuuk, hvor han sammen med sine kollegaer fra H.P. Entreprenørmaskiners afdeling i Nuuk kørte ud til kunder for at yde service og foretage reparationer på deres maskiner. Malthe fortæller, at det har været et lærerigt ophold, hvor han har stået overfor andre udfordringer i et mere ekstremt miljø, end han er vant til hjemme i Danmark. Det har været sundt og en lærerig oplevelse for ham at være afsted og stå med ansvaret for at en opgave blev løst. ”Det er bestemt ikke et ophold, jeg ville være foruden”, afslutter Malthe, ”jeg er glad for, at jeg fik muligheden for også at se lidt at Grønland og opleve den grønlandske kultur”.

Når Malthe om et års tid får sit svendebrev, håber han på at få lov til at blive hos H. P. Entreprenørmaskiner, inden han en dag vil være selvstændig og starte sin egen virksomhed.

Kunne du tænke dig at være H.P. Entreprenørmaskiners nye elev og kollega med Malthe?
H.P. Entreprenørmaskiner søger nemlig en ny entreprenørmekanikerelev med start snarest muligt til vores afdeling i Horsens. Hvis det er noget for dig, får du:

- En spændende og lærerig læretid
- Gode og kompetente kollegaer, der er parate til at hjælpe og guide dig
- Mulighed for faglig læring og personlig udvikling
- En eftertragtet uddannelse baseret på både teori og praksis

Læs mere om elevstillingen her

H.P. Entreprenørmaskiner A/S
Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59548115
P nummer: 1002099741

Kontaktperson

KC
Karina Clausen
kfc@hpe-as.dk

Send til en kollega

0.063