23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jesper vil give Brand & Sikring vokseværk

DK EL har ansat Jesper Holmstav. Han har siden 2001 arbejdet inden for brand og sikring. Erfaringen skal han bruge til at skabe endnu mere vækst i projekt- og serviceafdelingen for brand og sikring på Sjælland.

44-årige Jesper Holmstav er uddannet elektriker. I godt 21 år har især brandsikring været omdrejningspunktet i arbejdslivet for den nye service- og projektleder i DK EL Brand & Sikring.

I kombination med en CFPA-E Diplomuddannelse inden for brandsikring og en personcertificering inden for ARS/Rumslukning klæder det Jesper Holmstav godt på til at stå i spidsen for at vækste den sjællandske afdeling.

- DK EL er en spændende virksomhed med masser af fremdrift og ambitioner. Jeg glæder mig til at sætte mine mange års erfaring som montørtekniker og leder inden for branchen i spil og være med til at udvikle vores projekt- og serviceafdeling inden for brand og sikring på Sjælland, fortæller Jesper Holmstav.

Kunderne skal mærke en forskel
Brand & Sikring i DK EL rådgiver og leverer primært løsninger til kunder i industrisegmentet. Her skal Jesper Holmstav bruge sin erfaring og netværk til at lande nye aftaler og rekruttere dygtige medarbejdere.

- Min drivkraft er at gøre en mærkbar forskel for mine kunder ved at sikre mennesker og værdierne i industribygningerne. Det handler om at lytte og rådgive kunderne til den løsning, der passer præcis til deres behov, mener Jesper Holmstav.

Jesper har fokus på kvalitet frem for kvantitet
Han er allerede trukket i arbejdstøjet og i fuld gang med at møde både eksisterende og nye potentielle kunder, der leder efter en landsdækkende samarbejdspartner.

- I DK EL Brand & Sikring har vi fokus på kvalitet frem for kvantitet. Vi er naturligvis konkurrencedygtig på prisen, men vi tilsidesætter aldrig et højt og trygt kvalitetsniveau. Nogle få sparede kroner kan nemlig have fatale konsekvenser for såvel medarbejdere som varelager, bygninger og værdifulde data, understreger Jesper Holmstav.

Søger nye kolleger
DK EL Brand & Sikring stormer fremad, og de mange nye kunder kræver nye kolleger.

- Vi løber hurtigt, og vi har både travlt med at sætte nye anlæg op og servicere eksisterende kunder. Derfor kunne jeg godt bruge en ny kollega eller to, og interesserede er mere end velkommen til at kontakte mig, afslutter Jesper Holmstav.

Jesper Holmstav bor privat i Jyllinge sammen med sin hustru og parrets to børn.

Læs mere om DK EL Brand & Sikring

DK EL ApS
Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36479183

Send til en kollega

0.063