23948sdkhjf

En bestseller har vokseværk!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Duravit A/S

En evergreen! En klassiker er et møbel, som passer ind alle steder, og som kan kombineres med stort set alt andet på grund af dets enkle og tidløse design.

L-Cube er Duravits klassiker og bestseller i Danmark, og er det "sikre" møbelvalg til det badeværelse, der skal holde sig aktuelt i mange år. Så kort kan det siges. L-Cube er designet af Christian Werner, og han havde en klar vision og mission, da han satte stregerne: Det skulle være et baddesign, hvor alle unødvendige elementer blev fjernet for at opnå den ultimative og helt enkle æstetik. Med færre "forstyrrelser" bliver man nemlig bedre i stand til virkelig at slappe af, fordybe sig og nyde sin tid på badeværelset. Det minimalistiske look giver også de bedste muligheder for individuelle og innovative løsninger og mere frihed til at eksperimentere med stilen på badeværelset.

Duravits møbler er fremstillet specielt til badeværelser og kan holde til den luftfugtighed der er i rummet.

De grebsfri møbler med push-open og soft-luk-skuffer skaber en visuel ro og er samtidig praktiske og rengøringsvenlige. Og så fås de i en lang række forskellige farver og overflader – ikke mindre end 13 forskellige decorfarver, fem lakfarver og fire varianter af træfinér – hvilket skaber de optimale muligheder for en personlig indretning tilpasset rummet.

Christian Werner er lykkedes med at skabe en serie, som fremstår svævende og let. Dette gælder specielt de vægmonterede løsninger. Hvis det ikke er muligt med en vægmonteret løsning, kan der også tilkøbes kromben, der sikrer stabilitet.

L-Cube-serien har også et "intelligent" spejl udstyret med en "ramme af lys", som kan tændes og slukkes med en enkelt håndbevægelse. LED-lys sikrer perfekt blændefri belysning, som også er dæmpbar. Spejlet fås både rundt og firkantet.

På badeværelset har vi altid en masse småting og beautyprodukter, som vi har brug for til vores personlige hygiejne. L-Cube hjælper med at organisere og opbevare alt dette med en lækker rumindretning i skufferne (tilvalg). Indvendig er skuffen opdelt i forskellige små rum, som gør det muligt at holde styr på tingene og få det bedste overblik.

 Et af Duravit's mål er at skabe mere individualitet på badeværelset. Derfor er der nu endnu flere størrelser at vælge imellem, og L-Cubes højskabe fås i øvrigt også i individuelle mål.

L-Cube kan kombineres med stort set alle porcelænsserier fra Duravit. 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Duravit A/S

Tomsagervej 2
8230 Åbyhøj
Danmark
Duravit A/S

Send til en kollega

0.109