23948sdkhjf

Fleksible sensorer der gør omstilling til en leg.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carlo Gavazzi Handel A/S

De induktive nærhedssensorer i IRC40-serien er udstyret med et drejeligt 5-positionshoved og værktøjsfri montage, som gør ændringer i aftastning langs proceslinjer legende let, da den samme sensor kan bruges til nye set-ups.

I mange proces- og automationslinjer er det ikke sensorerne selv eller deres elektriske parametre, der giver problemer, når man ændrer de produkter, der skal fremstilles og detekteres på linjen. Det er som regel positionen af sensoren og sensorernes mekaniske fiksturer.

Det problem løser de nye IRC40-sensorer til induktiv nærhedsmåling på en måde, der er lige så let, som den er genial. Selve sensorhovedet er monteret på sin sokkel i en vinkel på 45 grader og kan drejes til fem forskellige aftastningspositioner. Det kompakte hus på 40mm x 40mm x 66mm ændrer altså ikke fysisk form, når man ændrer aftastningsretningen for sensoren til en ny vinkel.

Med IRC40 kan man derfor beholde mekanikken rundt om sensoren, selv om behovet for nærhedsføling ændrer sig. De IP68- og IP69K-tætte huse er opbygget næsten som en slags ”Rubiks terning”, og lysdioder i sensorens hjørner viser både position og status.

IRC40 er forsynet med et M12-interface til kommunikation, og mekanisk kan de nye, induktive sensorer monteres og udskiftes uden værktøj på grund af det mekaniske push-lock system. Se mere om den nye sensor på vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carlo Gavazzi Handel A/S

Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Danmark
Carlo Gavazzi Handel A/S

Send til en kollega

0.125