23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Södra gør vi en dyd ud af nørderiet

I Södra er træ en passion, der ligger i vores svenske rødder. Med egne skove og savværker er værdikæden et lukket system, hvor det kun giver mening, at frøet sås, træet bliver plejet, fældet, transporteret, skåret op og høvlet, så det er bæredygtigt.

Ordene kommer fra Frank Larsen, der som direktør i Södra sætter en ære i, at kunderne får rådgivning, inspiration og sparring på baggrund af medarbejdernes store viden, interesse og fordybelse.

I Södra er vi træmænd i ordets bedste forstand, for her er træ en passion, der ligger helt naturligt i virksomhedens dybe svenske rødder. Med egne skove og savværker er værdikæden et lukket system, hvor det kun giver mening, at frøet sås, træet bliver plejet, fældet, transporteret, skåret op og høvlet, så alt altid er i den fineste, bæredygtige balance.

- Vi er ejet af skoven, og det betyder i bund og grund, at vores kunder handler direkte med skoven og har adgang til det hele med det samme. Der er ingen mellemhandlere, det er helt enkelt. Det betyder nok også, at vi er lidt mere dedikerede end andre, måske endda lidt nørdede, for alle i Södra skal jo kende processen fra frø til færdigt produkt, siger Frank Larsen.

Det er vores viden, vi sælger
Viden er helt afgørende for at være en af de foretrukne leverandører af træ til danske byggerier, og det gør sig blandt andet gældende, når det handler om brandimprægnering af ubehandlede træfacader, hvor der kræves stor indsigt i standarder og certificeringer.

- Brandimprægnering er et meget svært område, der kræver grundig og ansvarlig rådgivning. Vi har fået forespørgsler på leverancer, som vi simpelthen ikke har kunnet stå på mål for, og de er så efterfølgende blevet ændret på baggrund af den dokumentation, vi er kommet med. Der er vi jo rigtig glade for, at vi bliver taget med på råd, når det rent faktisk kan betyde forskel på liv eller død, fortæller Frank Larsen.

Södras sparring med kunderne handler også om at inspirere til løsninger, der for eksempel er bedre egnede til det danske klima eller betyder minimal vedligeholdelse for bygherren, hvilket ofte er en stor post på driftsbudgettet. Vores projektteams er specialister i træ helt ud til fingerspidserne, og det skaber tillid og tryghed hos kunderne.

- Vi vil gerne med tidligt i processen, så vi kan give vores input til, hvordan vi mener, alle interessenter bliver tilfredse med det færdige resultat. Vi spænder meget bredt på produktpaletten, og uanset om det drejer sig om træ til eksteriør eller interiør, så står vi klar til at vejlede og dele vores viden, og vi kan se, at den tryghed, det giver betyder, at vi ser kunderne igen og igen, siger Frank Larsen.

Bæredygtigt træ, helt enkelt
På den bæredygtige agenda er Södra også helt med i front, og alle leverancer til danske byggerier er altid træ, der er PEFC 100 % certificeret. Södra kan også levere Svanemærket træ, for eksempel ThermoWood® D212 facadebeklædning, hvis der stilles ekstra strenge krav til rene, naturlige og miljøvenlige materialer i byggeriet.

- Kravene og efterspørgslen stiger på bæredygtigt træ, og derfor skal det være nemt at vælge denne ansvarlige løsning. I Södra kan du faktisk ikke få andet, så det er helt enkelt. Og vores viden om bæredygtige byggematerialer deler vi naturligvis også gerne med kunderne, slutter Frank Larsen.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere på 4848 8200. Du kan også læse mere om bæredygtighed på vores website

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Frank Lund Larsen
Direktør
+45 88279600 frank.larsen@sodra.com

Send til en kollega

0.062