23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energibesparelser med innovativ overfladebehandling

Energiforsyningssikkerheden og de stigende energipriser er ved at blive et problem i hele Europa, og malingsindustrien er ikke immun over for denne udfordring.

I maleprocessen er hærdning og ventilation ofte et overset område, hvor der kan opnås enorme energibesparelser.  Med en energisituation, der forventes at blive mere udfordrende i den nærmeste fremtid, har vi hos Teknos set på, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at reducere deres energiforbrug.

I over 20 år har vi i overensstemmelse med vores bæredygtighedsstrategi fokuseret på at skabe løsninger, der hjælper vores kunder med at reducere deres energiforbrug og øge effektiviteten. Eftersom hærdning er en af de mest energikrævende dele af malingsprocessen, har vi udviklet en række energieffektive, hurtigthærdende produkter, der fortsat tilbyder dokumenteret ydeevne på lang sigt.

Læs mere her om hvordan man sparer energi i maleprocessen? 

Er du interesseret i at se på energibesparelser i maleprocessen, måske ved hjælp af en af disse hærdningsmetoder eller noget andet? Send dine kontaktoplysninger her, så kontakter vi dig for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320

Send til en kollega

0.064