23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udendørs Sportsbelægning

Holdbar belægning under alle vejrtyper!

Udløber
4. februar 2027

Atletik på højeste niveau kræver en atletikbane på højeste niveau. Derfor opfylder alle Herculan-atletikbaner de strenge krav til verdensatletik.

Uanset om det drejer sig om et multifunktionelt sportsgulv eller atletikbaner / løbebaner til topsport eller på rekreativt niveau, så kan ErgoFloor med vort program af Herculan sportsbelægninger / sportsbaner / atletikbelægninger tilbyde den rette løsning. Udgangspunktet for sportsaktiviteter, begivenheder eller konkurrencer er belægningen. Det er derfor vigtigt, at belægningen holder og kan levere under alle vejrtyper mm. i mange år. Sport er en passion og Herculan deler denne lidenskab for og med deres sportsbelægninger.

Herculan SR National 

  • En spike-resistent sportsbelægning med punktelastiske egenskaber, som opfylder de europæiske krav i henhold til EN 14877. Herculan SR National er medtaget på IAAF's liste over godkendte og klassificerede atletikbaner og velegnet til både nationale og internationale konkurrencer.
  • Herculan SR National består af et sømløst udstøbt gummiunderlag udført af  recirkuleret SBR gummigranulat(gummiasfalt) afsluttet med flere lag spraycoat med EPDM-mættet polyuretan.
  • Herculan SR National er permeabel (vandgennemtrængelig), modstandsdygtig over for pigge og vejrbestandig.
  • Velegnet til brug under alle vejrforhold.

 

Herculan SR Sprint

  • En spike-resistent sportsbelægning med punktelastiske egenskaber, som opfylder de europæiske krav i henhold til EN 14877. Herculan SR Sprint er medtaget på IAAF's liste over godkendte og klassificerede atletikbaner og velegnet til både nationale og internationale konkurrencer.
  • Herculan SR Sprint består af et sømløst udstøbt gummiunderlag udført af recirkuleret SBR gummigranulat (gummiasfalt) afsluttet med et ligeledes sømløst udført toplag af en polyuretanbase idrysset nyt EPDM gummigranulat.
  • Herculan SR Sprint er ikke permeabel (ej vandgennemtrængelig), er modstandsdygtig over for pigge, UV-bestandig og vejrbestandig.
  • Velegnet til brug under alle vejrforhold.

 

Herculan SR Safescape Field 

  • En spike-resistent sportsbelægning med punktelastiske egenskaber, som opfylder de europæiske krav i henhold til EN 14877.
  • Herculan SR Safescape Field består af et sømløst udstøbt gummiunderlag udført af recirkuleret SBR gummigranulat (gummiasfalt) afsluttet et ligeledes sømløst udført toplag af nyt EPDM gummigranulat.
  • Herculan SR Safescape Fielder er permeabel (vandgennemtrængelig), modstandsdygtig over for pigge, UV-bestandig og vejrbestandig.
  • Velegnet til brug under alle vejrforhold.Herculan sportsbelægninger produceres af Herculan AG, som er en førende og internationalt anerkendt producent af sømløse sportsbelægninger.

 

 

ErgoFloor® er dansk forhandler/distributør af Herculans produkter.

Læs mere her om Herculans produkter

Følg ErgoFloor på LinkedIn

ErgoFloor A/S
Viborgvej 42
7160 Tørring
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26756596
P nummer: 1009286140

Kontaktperson

JJ
Jeanett Jørgensen
jj@ergofloor.dk

Send til en kollega

0.062