23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre belysning i Østervangsskolens idrætshal

Der havde længe været behov for en bedre belysning i idrætshallen, der dagligt benyttes af skolens elever, samt andre sportsgrene i aftentimerne.

”Blænding og gul belysning i hallen, har været til irritation for både elever og lærer. Med den nye sports-armaturbelysning er der ingen blænding, vi får dagslys i hallen, samt vi kan styre belysningen til den idrætsgren der udøves. Og det bedste af det hele, en stor energibesparelse”, udtaler tekniske daglige leder, Andreas Zeller.

Belysningen var gulligt, gav blænding ved høje bolde og risiko for ødelæggelse af de ikke boldsikrede armaturerne. Et ønske var, at belysningen kunne styres via en styringsboks, så lyset kunne justeres og tilpasses de enkelte idrætsgrene der blev udøvet i hallen.

Efter monteringen af Leone sportshalsarmatur bruges hallen nu mere flittigt, ikke kun til idrætstimerne, men også når eleverne har fritime eller frikvarter. Udenfor skoletiden, bruges hallen til andre forskellige sportsgrene og der har været stor tilfredshed med den nye belysning.

PROJEKTMÅL:

Bedre lys i hallen, samt en styringsboks der gør det muligt at justere lyset til de enkelte idrætsgrene.
Opnå væsentlig energibesparelse.
Se herunder hvordan Casambi styringen virker i praksis.

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Send til en kollega

0.062