23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skift dit fyr? Energihjem.dk vil hjælpe fortvivlede fyrejere

Over en halv million danskere har i dag fyr, og langt fra alle får fjernvarme. Det efterlader boligejerne i et limbo. Det vil Energihjem.dk's nye digitale univers i samarbejde med Danske Bank råde bod på. Løsningen er live og hedder ”Skift dit fyr?”

”Panikken er til at føle på hos de boligejere, der i dag har olie-, gas eller pillefyr som opvarmningsform. Vi oplever en enorm stigning på efterspørgslen af jordvarme og luft-vand varmepumper og spørgsmålene om det rette varmekildevalg er mange. Derfor har vi udviklet ’Skift dit fyr?," siger adm. direktør hos Energihjem.dk Martin Borgstrøm.

Rekordmange vil udskifte fyret

Energihjem.dk er en del af 3byggetilbud.dk A/S, hvor danskere kan indhente uforpligtende tilbud på blandt andet ny varmekilde. Når september 2021 sammenlignes med september 2022 har Energihjem.dk og 3byggetilbud.dk haft en vækst på 490 procent i antallet af forespørgsler på luft-vand varmepumper. I samme periode er væksten i forespørgsler på jordvarmeanlæg på svimlende 2.769 procent.

Et aktuelt knudepunkt

Energihjem.dk oplever en stigende interesse for emner, der omhandler ”varmekilder”, ”varmepumper” og ”jordvarme”, som er i toppen af de mest besøgte sider på sitet. ’Skift dit fyr?’-universet samler den relevante viden om varmekildeskiftet ét sted.  

”Der har manglet et sted, hvor boligejerne bliver mødt i øjenhøjde og rent faktisk bliver inspireret til at få en grøn varmekilde. Vi tør godt samle både fordele og ulemper. Med vores håndværkernetværk i ryggen kan man se priser på løsningerne og indhente uforpligtende tilbud på at få arbejdet udført, og så kan Danske Bank hjælpe med ekspertviden og attraktive finansieringsløsninger,” siger Martin Borgstrøm.

Se Energihjem.dk’s nye univers ’Skift dit fyr?’ her →

Mere information:

  • 'Skift dit fyr’ blev lanceret den 27.10.2022 på Energihjem.dk i samarbejde med Danske Bank.
  • Energihjem.dk er portalen for boligejere, der skal energirenovere eller klimasikre boligen.
  • Ifølge de politiske planer vil alle husejere med gas- eller oliefyr i slutningen af 2022 får et brev med klar besked om, hvorvidt de kan få fjernvarme, eller skal udskifte gasfyret med en anden varmekilde.
  • Særligt luft-vand varmepumper og jordvarme efterspørges i stor grad som et alternativ til fyret. Lige nu søger Energihjem.dk flere montører til at løfte de mange forespørgsler: Læs mere om et samarbejde.
3byggetilbud.dk A/S
Antonigade 4, 4.
1106 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26832624
P nummer: 1009391483

Kontaktperson

MC
Maria Carlsen
Kommunikationschef
+45 26740636 mac@3byggetilbud.dk

Send til en kollega

0.065