23948sdkhjf

MESH networking åbner mulighed for Smart Factory

| Medlemsnyhed | Indrykket af DeltaM2M ApS

Industry 4.0 er igang med at revolutionere produktionsfaciliteterne. Fordelene er mange; antallet af menneskelige fejl falder, produktiviteten forøges, omkostninger reduceres og man får værdifulde datainformationer, som gør fremtidig optimering let.

Muligheden for at lade fabriksudstyr kommunikere indbyrdes, kræver professionelle solide routere som kan klare sig i et industrielt miljø. Hver enhed er begrænset til et mindre område som kan dækkes med tilstrækkelig signalstyrke.

Af den årsag kunne man forestille sig en løsning bestående af adskillige RUTX10 routere installeret for at tillade et stærkt Wi-Fi netværk, som skal give god og sikker dækning af alle enheder.

Opsætning af en enkelt router er ingen stor belastning for IT ressourcer, men et helt netværk af enheder kan være både tids- og energikrævende.

I sådanne tilfælde kan opsætning af en Wi-Fi Mesh netværk være det bedste bud.

Med 802.11s standarden tilgængelig i RutOS tillades trådløs forbindelse med opsætning af komplicerede infrastrukturer.

Mesh Wi-Fi giver mulighed for hurtig og let konfiguration. Alt man behøver at gøre er at konfigurere én router og bruge de samme rettigheder til resten af netværket
via det brugervenlige web brugerinterface. En yderligere fordel er, at skulle en af noderne i netværket blive fejlramt eller afbryde forbindelsen så vil Mesh-netværket reparere sig selv og fortsætte med at route trafikken via den næste node indtil problemet er udbedret. På den måde vil netværket fortsætte uforstyrret og processerne kan forsætte ufortrødent.

Eftersom en fabriksopbygning også ofte indbefatter kørende objekter (f.eks. en gaffeltruck), giver det en ny udfordring: de kræver en hurtig omskiftning fra en router til en anden.

Det er her hvor 802.11r support (også kendt som Fast Roaming) kommer ind i billedet.

Med Fast Roaming, kan kørende maskiner bevæge sig rundt på hele  produktionsstedet og være i stand til at kommunikere sikkert mellem routerne i det samme netværk.

Løsning

• Udstyret med Dual Band Wi-Fi 5 802.11ac giver RUTX10 høje datatramissionshastigheder og solid trådløs performance.
• Mange supporterede protokoller, som inkluderer MQTT, Modbus, Bluetooth og DNP3 gør routeren let at tilpasse til industrielle automationsløsninger
• Løsningen er let skalerbar via simpel Wi-Fi Mesh netværkskonfiguration.
• Avancerede sikkerhedsfeatures såsom VPN, firewall, accesskontrol m.m. tillader ukompliceret drift af systemet.
• Løsningen kan overvåges og administreres med Teltonika Networks Remote Management System (RMS).
• Routeren er indbygget i en industriel aluminumsbox, som sikrer stabil drift i et udfordrende miljø og giver variationsmuligheder for montering.

Hvorfor os?

DeltaM2M er specialister og har et tæt samarbejde med Teltonika Networks omkring industrielle IoT løsninger.

Selvom vores portefølje gennem årene har udviklet sig til også at have andre netværksprodukter, er de industrielle automations løsninger vores primære fokus og vi har opbygget stor know-how og ekspertise indenfor dette område. Vores medvirken i de mange forskellige løsninger giver os mulighed for professionel rådgivning af vores kunder om optimal udnyttelse af de forhåndenværende løsninger.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
DeltaM2M ApS

Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Danmark
DeltaM2M ApS

Send til en kollega

0.111