23948sdkhjf

Holm & Gruts komplekse projekter - GCDK nyhedsbrev okt '22

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

I oktober-udgaven af GRAPHISOFT Center Danmarks nyhedsbrev kan du bl.a. læse interviews med Holm & Grut, Anders Lendager og så bliver du også klogere på LCA-beregninger og BIM for landskabsarkitekter.

”Vi er både ret specialiserede og ret digitale.” Sådan indleder Lars Coling, direktør hos Holm & Grut Arkitekter, der er hovednyheden i GRAPSHISOFT Center Danmarks oktover-nyhedsbrev.

Holm & Grut Arkitekter arbejder primært på store komplekse projekter for en række af landets største bygherrer. Et langvarigt fokus på struktur, standarder og fastholdelse i at være på forkant med BIM, har åbnet nogle døre, der bringer store og spændende projekter ind på tegnestuen.

Vi har talt med Holm & Grut om deres projekter og deres tilgang og ikke mindst, hvordan de anvender Archicad. Du kan læse interview med Holm & Grut Arkitekter her →

Derudover har vi valgt at bringe fortællinger om Anders Lendager, en test af DesignLCA, den danske lokalisering til Archicad og BIM for Landskabsarkitekter i vores oktoberudgaven af vores nyhedsbrev.

Anders Lendager: Vi har længe efterlyst et dynamisk LCA-værktøj
For at sætte turbo på deres bæredygtighedsambitioner har Lendager indgået en samarbejdsaftale med GRAPHISOFT Center Danmark omkring udvikling af DesignLCA.

Læs interview med Anders Lendager →

Sådan påvirker designændringer LCA-resultatet
For at vise, hvordan selv små designændringer påvirker LCA-beregningen, har vi modelleret en helt simpel bygning. Vi benytter BIM-modellen til at teste en række designændringer i DesignLCA – nogle på form og andre på materialer – for at demonstrere, hvordan de påvirker resultatet af LCA-beregningen

Læs om LCA som et designparameter →

BIM for landskabsarkitekter: LAND4 til Archicad 26
Så er LAND4 til Archicad 26 udgivet. Archicad er det eneste BIM-program med et dedikeret plug-in til LAND4, og kombinationen af LAND4 og Archicad er det oplagte valg for landskabsarkitekter, der arbejder med BIM.

Download LAND4 for Archicad 26 →

DesignLCA og den danske lokalisering
Så er DesignLCA blevet en del af den danske lokalisering til Archicad 26. Den nye lokalisering indeholder blandt andet også Molios lagstruktur og klassifikation med BIM7AA og CCS.

Download DK lokalisering til Archicad 26 →

BIM-kurser
Efteråret er kursustid og GRAPHISOFT Center Danmark byder på masser af Archicad-relaterede kurser. Vi kører løbende vores faste Archicad basis-, projektering- og landskabskurser. Derudover byder oktober også på dagskurser i henholdsvis IFC-udveksling og visualisering.

Se vores kursuskalender →

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Anders Lendager udtaler sig om DesignLCADesignLCA er nu en del af den danske lokaliseringBIM for landskabsarkitekter med LAND4 for Archicad

Send til en kollega

0.111