23948sdkhjf

Etageboliger opføres på Kastanievej i Skanderborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byggeselskabet PAULSEN A/S

Byggeselskabet PAULSEN har indgået aftale om opførelse af 15 etageboliger.

Opførelse 15 etageboliger, samt kælder, for Skanderborg Andelsboligforening. Boligerne er på varierende størrelser fra 2 til 3 værelser, mellem 55 til 84 m², fordelt over tre etager.

Sagen omfatter nybyg af samlet 1.014 m². Bygningen gøres nem tilgængelig for alle beboertyper vha. niveaufri adgange og elevator.

Med fokus på at indramme boligernes udsigt over den gamle dyrehave i Skanderborg samt byudviklingen ved Lillesø, etableres sydvendte altaner og store vinduespartier. Desuden for at skabe tryghed og tilhørsforhold, omgives bygningen af et inviterende grønt landskab, samtidigt med at der er nem adgang til parkering og de udendørs opholdssteder.

Teglstensbygningen udføres med et nyfortolket rødt saddeltaglignende ståltag således det passer ind i områdets arkitektoniske karakter og historie.

Projektet er en konkurssag overtaget fra Torntoft & Mortensen A/S.

Vi her hos Byggeselskabet PAULSEN A/S takker for det forestående, og allerede, stærke samarbejde med vores bygherre Skanderborg Andelsboligforening, arkitekt GPP Arkitekter A/S, ingeniør OJ Rådgivende Ingeniører A/S og landskabsarkitekt Birgitte Henningsen.

Læs mere om Kastanievej-projektet, og andre af vores projekter, under vores referencer: www.byg-paulsen.dk/referencer.

Projektet udføres i hovedentreprise og forventes afleveret i vinteren 2023.

 

Billede af: GPP Arkitekter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Erhvervsvej 2A
8653 Them
Danmark
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Send til en kollega

0.125