23948sdkhjf

Vandtætning af et nyt grønt og bæredygtigt boligprojekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Velosit Danmark ApS

Velosit Danmark er med ombord på levering af produkter til vandtætning af kældervægge. Det nye og grønne boligprojekt i Aarhus, begynder at tage sin form hvor kælderen nu er vandtætnet.

Det nye boligområde DGNB-guld certificeres og er et udviklingsprojekt mellem CASA - Ejendomsudvikler/Totalentreprenør og Capman, som bygger 209 kvalitetsboliger

Efter projektgennemgang og løsningsforslag, Velosit Danmark og Enkon A/S i mellem - har Rene Kjær stået for er godt forarbejde og udførelse, med blandt andet ilægning af tætningsbåndet Velosit DB830 i alle vand-og lodrette samlinger. Båndet yder 300% brudforlængelse og modstår 5 bar vandtryk og er derfor et godt valg - hvor en mulig vandindtrængende er størst.
Det er ikke et must, men en god ekstra sikkerhed som vi altid råder til.

De i alt 750m2 kældervægge tætnes med den fleksible cement- polymerbaseret membran Velosit WP120.
Membranen yder ved blot 2mm lagtykkelse modstand på op til 5 bar vandtryk og egner sig ligeledes godt til DGNB certificerede byggerier.

Sidst men ikke mindst, blev der tid til at teste en ny pumpe fra Mai (2PumpPictor), så vi nu med reference til testen, også kan henvise til denne pumpe såfremt Velosit WP120 skal sprøjtes.

Vi takker for den gode dialog og samarbejde på første etape med Enkon A/S og RK Concrete Seal.

For yderligere information se mere på velositdanmark.dk eller kontakt os på telefon 28252023 / kontakt@velosit.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Velosit Danmark ApS

Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Danmark
Velosit Danmark ApS

Billeder & videoer

vandtætning af kældervægtætningsbånd på kældervægvelosit wp120 produkter til vandtætningpumpe til sprøjtemembran velosit wp120

Send til en kollega

0.188