23948sdkhjf

Plejecenter tager hånd om medarbejdere med synlig ledelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

På plejecenter Støberiet er man begyndt at bruge TeamEffects værktøj “Min Ar-bejdsdag” til at sætte fokus på trivslen hos medarbejderne hver eneste dag. Det har medført, at medarbejderne i højere grad tager ansvar for deres egen trivsel.

Min Arbejdsdag har hjulpet leder og AMR til at blive mere synlig overfor medarbejderne og ligeledes indgå i bedre dialog, hvilket har ført til bedre arbejdsglæde og trivsel. En synlig leder kan nemlig også styrke din arbejdsplads’ rekrutteringsevne, fordi det står højt på mange medarbejderes ønskeseddel og AMR Tanya Hornnæss Svensson uddyber:
 
”Hvis der ikke er nogen, som kommer og prikker en på skulderen hvis man har et problem, og spørger om du er ked af det i øjeblikket, så føler man jo bare, at man er en brik i et puslespil. Nu føler man sig taget hånd om, og det er omsorgsfuldt og rart. Man føler sig vigtig i sin hverdag”

Læs artiklen ”Vi skal skabe en arbejdsplads, hvor man har lyst til at gå på arbejde”, hvor leder Berit Rosenkilde og AMR Tanya Hornnæss Svensson fortæller, hvordan Min Arbejdsdag er med til at skabe mere arbejdslyst på plejecenter Støberiet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.109