23948sdkhjf

Manifold fra Belimo kommunikerer bus-protokoller

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Belimos Manifold giver mange muligheder for effektiv energifordeling og drift.

Både fordi løsningen bruger Belimos tætlukkende kugleventiler og effektive elektriske ventilmotorer. Og fordi manifold og ventilmotorer som standard er klar til flere forskellige bus-protokoller: Modbus, BACnet og MP Bus. Det gør energifordeleren nem at integrere i bygningens BMS-system, så den arbejder sammen med bygningens øvrige installationer. Og så det er nemt at overvåge og korrigere driften, hvis der er behov for det.

Fleksibel løsning og nem at integrere i BMS

Samtidig giver Belimos Manifold dig mulighed for at skræddersy løsningen til den bygning og brug, hvor den skal installeres. Her er stor valgfrihed på ventiler og motorer i Belimos velkendte sortiment. Størrelser, momenter, spændinger m.m. Og, som nævnt, med mulighed for at integrere løsningen i bygningens BMS.

Energieffektiv drift i mange år

Installationen er i øvrigt sikret energieffektiv drift i mange år. Belimos kugleventiler er selvrensende og bliver ikke sat til af eventuelt snavs og belægninger. Det betyder, at ventilerne lukker lige så luftbobletæt efter flere års brug, som de gør den dag, de forlader Belimos fabrik i Schweiz. Der er fem års garanti på både manifold, ventiler og ventilmotorer. Det er der på alle produkter fra Belimo.

Kontakt Belimo Danmark, hvis du ønsker at høre mere om Belimo og en energifordeler, du kan integrere i bygningens BMS. Læs mere på belimo.dk.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.125