23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Facaderens pynter på detailcenter i Vejle

En pæn facade gør et stort indtryk overfor kunder og samarbejdspartnere. Det forstår man på Dandyvej i Vejle, hvor facaderne er blevet afrensede og imprægnerede – og nu fremstår superpæne.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENSKLIK HER

Området ved Dandyvej i Vejle er fyldt med spændende virksomheder og butikker. Bilka og Bauhaus er lige om hjørnet sammen med bilforhandlere og meget andet. Kunderne kommer direkte fra motorvejen og lander i et område med masser af muligheder for køb i detailhandlen.

Smudsede facader
At have præsentable butiksfacader kan gøre et stort indtryk. En pæn facade signalerer orden og finesse. Det sender positive signaler til både kunder og samarbejdspartnere. 

Desværre var facaderne på Dandyvej 5 blevet meget beskidte. Ned langs facaden hang grimme, koksgrå gardiner fra smuds, forurening og alger. Visse steder på facaden var de lysegrå farver blevet meget tilsmudsede. Det gav et dårligt førstegangsindtryk.

Facaderens højner
All Remove har årelang erfaring med facaderens og imprægnering af overflader, og derfor vidste vi, hvordan afrensningen skulle ske, uden at skade overfladen på facaderne. Først blev de snavsede facader derfor skånsomt renset fri for smuds og alger. Derefter blev de imprægnerede, sådan at facaden er mere modstandsdygtig overfor smuds i fremtiden. Nu er butiksfacaderne på Dandyvej 5 igen pæne og præsentable.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENSKLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078