23948sdkhjf

Dozer hentet i Norge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gorm Hansen A/S

Gorm Hansen A/S måtte helt til Norge for at finde en dozer.

Roskilde-firmaet Gorm Hansen A/S stod tidligere på året i det, man kan kalde for lidt af et luksusproblem. Entreprenøren havde netop vundet en stor opgave omhandlende byudvikling af den kommende Hillerød-bydel Favrholm. Projektet omfatter bl.a. etablering af et nyt, stort naturområde med flere bassiner og vandløb, hvilket dermed er lig med massive mængder jordflytning.

Med et så stort jordprojekt i pipelinen var det naturligvis en nødvendighed at leje en dozer ind. Dette viste sig hurtigt at være knap så nemt. Der var store problemer med at finde en langsigtet, holdbar løsning med en maskine af rette kaliber. Derfor tog Gorm Hansen A/S en beslutning om at skaffe deres egen.

- Vi har altid været jordentreprenør og udført store stykker jordarbejde. Derfor var projektet i Hillerød en perfekt anledning til igen at få egen dozer i vores maskinpark, fortæller direktør hos Gorm Hansen A/S Morten Hovmøller.

Markedet for dozere i Danmark er smalt og leveringstiden er lang. Horisonten måtte derfor udvides. Efter en solid undersøgelsesproces lykkedes det at finde en CAT D6XE´er helt oppe i Nordnorge. På baggrund af gode forhandlinger blev papirarbejdet relativt hurtigt ordnet og handlen var en realitet.

- Det var selvfølgelig en speciel situation, så vi måtte tænke lidt ud af boksen, og jeg synes vi er endt med at gøre en rigtig god handel, lyder det fra Morten Hovmøller.

Herefter blev dozeren transporteret hele vejen ned igennem Skandinavien inden den til stor begejstring trillede ind på firmaets hovedkontor. Siden da er dozeren kommet til Hillerød, hvor den allerede nu har vist sin store værdi på Favrholm-projektet.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gorm Hansen A/S

Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Danmark
Gorm Hansen A/S

Send til en kollega

0.125