23948sdkhjf

Nye køkkenfarver inspireret af nordisk natur

| Medlemsnyhed | Indrykket af TCM Group A/S

Svane Køkkenet lancerer en række nye farver til låger og fronter, som er inspireret af de nordiske toner og naturens eviggyldige palet. De otte nye farver afspejler samtidig en mere stabil og solid trend, hvor farverne bevæger sig i et dæmpet og elegant univers.

Den nordiske natur byder på et fantastisk farvespil, som forandrer sig med årstidernes skiften. Fra det duschede grønne forår, hvor vi længes efter sommerens røde og gule varme, sandets bløde dyne, havets uendelige blå til det smukke efterår, som mikser varme og kulde for at ende i vinterens kølige farveunivers i grå, blå og brun.

Svane Køkkenet har ladet sig inspirere af den nordiske naturs dynamik og introducerer otte nye farver til låger og fronter.

”Den fremherskende tendens er flere varme naturfarver i boligen. Vi bevæger os væk fra den stringente, hvide minimalisme mod en mere hyggelig farvemaksimalisme,” siger designer og arkitekt maa hos Svane Køkkenet, Rolf Birk.
”Naturens farver er afdæmpede og nemme at tilpasse boligens øvrige interiør og stil.”

En udløber af nordens farver er også de støvede pasteller. Svane Køkkenet har taget udgangspunkt i Arne Jacobsens farvevalg fra 1950’erne, som han bl.a. anvendte i indretningen af SAS hotellet i København. Og selvom det er mere end et halvt århundrede siden, er farverne fortsat gyldige og har et supermoderne udtryk.

”De støvede retrofarver fanger en generel tendens, hvor nyt og gammelt mikses uhøjtideligt. Farverne ser samtidig blændende ud i kombination med sort, hvidt og træ,” siger Rolf Birk.

Det hvide, superstramme køkken er så småt på retur. Men det betyder ikke, at det helt forsvinder. I de kommende år vil tendensen gå i retning af kombinationer mellem hvid og farver. Enten de støvede pasteller eller de skarpe farver, som eks. gul og rød, der også hører til blandt Svane Køkkenets nye farver.

”Rød og gul er tilbagevendende farver, når det handler om at skabe fuld effekt. Vi har forsøgt at fange begge farvers reneste udtryk, så de ser fantastiske ud i et hvidt køkken, hvor en åben reol eller et enkelt skab laves i en effektfuld kontrast,” siger Rolf Birk.

”De nye farver er smukke hver for sig, men vigtigst er det, at de er nøje afstemt indbyrdes og derfor kan bruges i flerfarvede kombinationer. Det kan f.eks. være underskabe i en farve, overskabe i en anden og et højskab i en helt tredje.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
TCM Group A/S

Skautrupvej 16-24b, Tvis
7500 Holstebro
Danmark
TCM Group A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11