23948sdkhjf

Erfaren profil i spidsen for HF Greentech

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Peter Oppelstrup

Med mere end 20 års erfaring, har Peter den viden og ledelseserfaring der skal til for at bygge HF Greentech endnu større. 

"HF Greentech skal videreudvikle den position, der gennem mange år er oparbejdet i vindbranchen. Vi skal være Teknikpartner for kunderne, dvs. værdiskabende partner på konsolidering og - C Parts på den globale scene, i tæt samarbejde med kunderne og samtidig udvikle på den skarpe portefølje fra førende producenter, vi er i tæt partnerskab med i dag."

"Med en evne til at tilpasse vores geografiske setup og matche en dynamisk og meget global vindbranche, er vi en partner der følger kunderne ud i verden. Således har vi i dag medarbejdere i Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Kina & Indien og leverer til en lang række andre lande. HF Greentech er en global spiller der møder kundernes behov med et stærkt produkt og logistik, et agilt setup og teknisk kompetente medarbejdere."

"Så da muligheden for at stå i spidsen for HF Greentech med et så stærkt og  værdiskabende tilbud kombineret med sund tilgang til mennesker og forretning opstod, var det nemt at sige ja tak."

Vi byder Peter velkommen

Peter Oppelstrup kan kontaktes på tlf.: 87 88 77 33 eller Email: pop@hf.net

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.125