23948sdkhjf

Gorm Hansen A/S festede til den helt store guldmedalje

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gorm Hansen A/S

Festen ville nærmest ingen ende tage, da Roskilde-entreprenøren Gorm Hansen A/S inviterede til jubilæumsfest.

Fredag d. 9. september kunne man i området omkring Lykkegårdsvej 11 i udkanten af Roskilde fornemme en særdeles festlig atmosfære. Vejene og parkeringspladserne omkring var godt fyldt op og musikken gjaldede derudaf. Entreprenørfirmaet Gorm Hansen A/S fejrede nemlig deres coronaforsinkede jubilæum, der derfor var blevet til 50+2 år.

Hele virksomhedens materialeplads var i dagens anledning omdannet til en stor festplads med telte, foodtrucks, scene og mange andre aktiviteter. Der manglede bestemt ikke noget i det pragtfulde sensommervejr.

Op imod 500 personer svingede forbi arrangementet og ingen gik forgæves. De mange gæster kunne udover den lækre mad og de kolde øl og sodavand nyde et bredt underholdningsprogram fra  pladsens hovedscene.

Firmaets stifter Gorm Hansen og den nuværende direktør Morten Hovmøller stillede op og fortalte hele firmaets historie fra 1970 og frem til i dag. Derudover indtog byrådsmedlem og formand for erhvervsudvalget i Roskilde Kommune Lars Lindskov talerstolen og talte om kommunens erhvervsliv.

Det blev også til store musikalske oplevelser. Første spillede Zididada op til dans og fællessang. Som afslutning på dagen gik legendariske Peter A.G. på scenen og skabte med sine karakteristiske bevægelse og genkendelig stemme en nærmest euforisk atmosfære.

Rygterne går i øvrigt på, at festen varede det meste af natten til et internt afterparty for virksomhedens medarbejdere, familie og venner.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gorm Hansen A/S

Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Danmark
Gorm Hansen A/S

Send til en kollega

0.219