23948sdkhjf

Nyt og enkelt modul klargør badeværelset til fremtiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Efterspørgslen på nye, smarte løsninger, der kræver strøm ved toilettet, er stigende. For at sikre fremtidens behov lancerer Geberit nu en ny, integreret strømforsyning, der kan installeres på forhånd og forenkler installatørens arbejde.

I dag ønsker 60 procent af danskerne på deres fremtidige badeværelse et berøringsfrit toiletskyl, 37 procent et douchetoilet, 61 procent lugtudsugning i deres toilet og 29 procent et toilet med orienteringslys*. Alle funktioner, der kræver strøm ved toilettet – men som kun en fjerdedel af danskerne har tænkt ind i deres nuværende badeværelse*.

Hvis der allerede bliver tænkt strøm ind fra starten af byggeprocessen, er det nemmere at slutte de ovennævnte løsninger til senere, ligesom det også er langt billigere, end hvis det skal efterinstalleres. Derfor har Geberit udviklet en integreret strømforsyning, der kan installeres i byggefasen, og som gør det nemmere for installatører at installere eksempelvis strøm til en vægmonteret cisterne senere, hvis behovet skulle opstå.

Det er dyrt at renovere eller bygge et badeværelse. Netop derfor kan det betale sig at tænke fremtidige behov eller ønsker ind fra starten. Et badeværelse kan holde i mange år, men undervejs kan der opstå nye behov – eller blive udviklet nye løsninger, som kan give øge komforten på badeværelset. Det bør tænkes ind i projektet, og det er her, vores nye, integrerede strømforsyning er smart, da den installeres i byggefasen, så beboerne nemt kan koble nye produkter til, hvis behovet opstår,” fortæller Nils Overgård, produktchef hos Geberit.

Det bliver nemmere at efterinstallere produkter, som kræver strøm
Installationssættet indeholder en boks i plast, et flexrør samt et dæksel, der sikrer nem adgang til strømforsyningen, også efter at eventuelle fliser er monteret.

Det er vigtigt at installationssættet monteres af en fagperson, når Geberit Duofix eller Geberit GIS tilslutningssystemet indbygges og forbindes via flexrøret. Dette er nødvendigt for, at der senere nemt kan forbindes strøm til for eksempel et douchetoilet eller en berøringsfri trykplade. Den integrerede strømforsyning kan installeres uden værktøj og passer til Duofix eller GIS Sigma og Omega indbygningscisterner på 12 cm.

Den nye strømforsyning har yderligere en smart detalje indbygget, idet et indbygget LED-lys viser, om strømforsyningen fungerer korrekt, når du afmonterer betjeningspladen.  

*YouGov-undersøgelse, foretaget på vegne af Geberit, januar 2021.

__

Om Geberit
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,5 mia. CHF i 2021. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125